Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot:Νέα τιμή σε 31,7 ευρώ από Marfin-Egnatia

Νέα τιμή-στόχο στα 31,7 ευρώ και σύσταση ”buy” θέτει η Marfin-Egnatia για τη μετοχή της Intralot σε έκθεσή της με ημερομηνία 26 Ιανουαρίου και τίτλο ”Bella Intralot”. Η χρηματιστηριακή ενισχύει τις προβλέψεις της για τα κέρδη ανά μετοχή της εταιρίας κατά 53% και 33% για το 2007 και το 2008 αντίστοιχα, μετά την ανάληψη της σύμβασης στην Ιταλία.

Intralot:Νέα τιμή σε 31,7 ευρώ από Marfin-Egnatia
Νέα τιμή-στόχο στα 31,7 ευρώ και σύσταση ”buy” θέτει η Marfin-Egnatia για τη μετοχή της Intralot σε έκθεσή της με ημερομηνία 26 Ιανουαρίου και τίτλο ”Bella Intralot”.



Η χρηματιστηριακή προχωρά σε περιορισμό των εκτιμήσεών της για τα κέρδη ανά μετοχή του 2006 κατά 2,7%, ενώ ενισχύει τις προβλέψεις της για τα κέρδη ανά μετοχή του 2007 και του 2008 κατά 53% και 33% αντίστοιχα, μετά την ανάληψη της σύμβασης στην Ιταλία.

Παράλληλα, αναφέρει ότι η Intralot αναμένεται να συμμετάσχει στους διαγωνισμούς για τη βρετανική λοταρία, την τουρκική λοταρία Milly Biyango, τη ρωσική λοταρία και τη λοταρία της Virginia στην Αυστραλία. Εάν η εταιρία κερδίσει κάποιον από τους διαγωνισμούς, αυτό θα οδηγήσει σε σημαντική ενίσχυση της τιμής-στόχου, επισημαίνει η Marfin-Egnatia.

Αναφορικά με τον διαγωνισμό για το τουρκικό αθλητικό στοίχημα, η χρηματιστηριακή αναφέρει ότι η νομική εμπλοκή ενισχύει το προφίλ ρίσκου της Intralot, εκτιμά όμως ότι η Inteltek πολύ δύσκολα θα χάσει τη σύμβαση και ότι η τουρκική κυβέρνηση θα λύσει το ζήτημα μέσω νέας νομοθεσίας.

Η Marfin-Egnatia θέτει νέα τιμή-στόχο στα 31,7 ευρώ, υποδηλώνοντας περιθώριο ανόδου 22% από τα τρέχοντα επίπεδα της τιμής της μετοχής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v