Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

P&K: Παραμένει θετική για τη Σοφοκλέους

Η P&K στο εβδομαδιαίο της report (24/01) με τίτλο ”Earnings season” επαναδιατυπώνει τη θετική άποψη για τις προοπτικές της Σοφοκλέους συνολικά, εν όψει και της περιόδου ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων έτους. Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και τα business plans.

P&K: Παραμένει θετική για τη Σοφοκλέους
Η P&K στο εβδομαδιαίο report (24/1) με τίτλο ”Earnings season” επαναδιατυπώνει τη θετική άποψη για τις προοπτικές της Σοφοκλέους συνολικά, εν όψει και της περιόδου ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων έτους.

Η περίοδος ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων ξεκινά με την Τράπεζα Πειραιώς την προσεχή εβδομάδα επισημαίνει η χρηματιστηριακή, προβλέποντας ότι το ενδιαφέρον των επενδυτών θα επικεντρωθεί στα αποτελέσματα αλλά και στα επιχειρηματικά πλάνα (business plans).

Σε ό,τι αφορά τις σημαντικότερες εξελίξεις της περασμένης εβδομάδας, η χρηματιστηριακή ξεχωρίζει τα δικαστικά θέματα που αντιμετωπίζει η Intralot στην Τουρκία επαναλαμβάνοντας την άποψη ότι δεν βλέπει απειλή για τις δραστηριότητες στη χώρα.

Αναφέρει ακόμα τα αποτελέσματα της LoL τα οποία θα την οδηγήσουν να προχωρήσει σε αύξηση της τιμής για τα ΚΑΕ κατά 3-%.

Ξεχωρίζει επίσης την τοποθέτηση του κ. Π. Αθανασόπουλου στη ΔΕΗ υπογραμμίζοντας την κατάρτιση αλλά και την εμπειρία που διαθέτει ως manager στην Toyota Motor Europe.

Σε ό,τι αφορά την MPB και την Τράπεζα Πειραιώς, τονίζει τα περίπλοκα νομικά ζητήματα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v