Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πλ. Θράκης: ”Οutperform” από Alpha Finance

Με τιμή-στόχο στα 2,9 ευρώ και σύσταση ”outperform” ξεκινά κάλυψη στη μετοχή της Πλαστικά Θράκης η Alpha Finance, υποδηλώνοντας περιθώριο ανόδου 33% από τα τρέχοντα επίπεδα, όπως αναφέρει σε έκθεσή της με ημερομηνία 24 Ιανουαρίου. Η χρηματιστηριακή προβλέπει ότι η εταιρία θα εμφανίσει θετικές ταμειακές ροές στη χρήση 2006.

Πλ. Θράκης: ”Οutperform” από Alpha Finance
Με τιμή-στόχο στα 2,9 ευρώ και σύσταση ”outperform” ξεκινά κάλυψη στη μετοχή της Πλαστικά Θράκης η Alpha Finance, υποδηλώνοντας περιθώριο ανόδου 33% από τα τρέχοντα επίπεδα, όπως αναφέρει σε έκθεσή της με ημερομηνία 24 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις της χρηματιστηριακής, τα έσοδα της εταιρίας θα καταγράψουν μέσο ετήσιο ρυθμό αύξησης πλέον του 9% στην περίοδο 2005-9, φτάνοντας τα 260 εκατ. ευρώ το 2009.

Όπως αναφέρει, προβλέπει θετικές ταμειακές ροές στη χρήση του 2006, έναντι αρνητικών το 2005, αν και η εταιρία προχωρά με τα επενδυτικά της πλάνα.

Η τιμή-στόχος για τη μετοχή της Πλαστικά Θράκης, στα 2,9 ευρώ, υποδηλώνει περιθώριο ανοδικής κίνησης 33% σε σχέση με το κλείσιμο του τίτλου την Τρίτη στα 2,18 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v