Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εθνική: Υψηλότερα ο πήχης από Dresdner Kleinwort

Σε αύξηση της τιμής-στόχου για την μετοχή της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, στα 48 ευρώ, από 41,10 ευρώ προηγουμένως, προχώρησε η Dresdner Kleinwort, διατηρώντας τη σύσταση ”buy”. Ο διεθνής οίκος τονίζει ότι η ΕΤΕ παραμένει το top pick της στην Ελλάδα καθώς και μια από τις βασικές ”ιδέες αγοράς” της για το 2007.

Εθνική: Υψηλότερα ο πήχης από Dresdner Kleinwort
Σε αύξηση της τιμής-στόχου για την μετοχή της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, στα 48 ευρώ, από 41,10 ευρώ προηγουμένως, προχώρησε με έκθεσή της στις 22/1 η Dresdner Kleinwort, διατηρώντας τη σύσταση ”buy”.

Στην έκθεσή του ο διεθνής οίκος τονίζει ότι η Εθνική Τράπεζα παραμένει το top pick της στην Ελλάδα καθώς και μια από τις βασικές ”ιδέες αγοράς” της για το 2007.

Η Dresdner Kleinwort αυξάνει παράλληλα κατά 10% τις προβλέπεις για τα κέρδη ανά μετοχή της Εθνικής Τράπεζας για την περίοδο 2006-2008, έχοντας προχωρήσει σε αναθεώρηση των προβλέψεών της για την Finansbank.

Για την Finansbank αναφέρει την εκτίμησή της ότι η αγορά υποτιμά την δυνατότητα της Finansbank να συνεισφέρει στα κέρδη της Εθνικής Τράπεζας. Σύμφωνα με τις προβλέψεις της Dresdner Kleinword, η τουρκική τράπεζα θα συνεισφέρει κατά 24% στα κέρδη του ομίλου της ΕΤΕ μέχρι τα τέλη του 2008.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v