Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΧΑ: Εκτός FT Mid από 8/5 η Eurobank

Οι μετοχές της Eurobank θα αφαιρεθούν από τη σύνθεση του FT Mid Cap από τις 8/5 και θα αντικατασταθούν από τις μετοχές της εταιρείας «Αεροπορία Αιγαίου Α.Ε.» με συντελεστή στάθμισης 41%.

ΧΑ: Εκτός FT Mid από 8/5 η Eurobank

Σε συνέχεια, της επιτυχούς ολοκλήρωσης της δημόσιας προσφοράς των νέων μετοχών της εταιρείας «Τράπεζα Eurobank Ergasias Α.Ε.» , η Συμβουλευτική Επιτροπή των Δεικτών FTSE/XA αποφάσισε, λόγω του μεγάλου μεγέθους της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου και για την ομαλή λειτουργία των δεικτών, την αντικατάσταση των μετοχών της εταιρείας από τη σύνθεση του δείκτη του Δείκτη FTSE/X.A. Mid Cap στον οποίο συμμετέχει.

Πιο συγκεκριμένα, μετά το πέρας των συναλλαγών της συνεδρίασης της 8ης Μαΐου οι μετοχές της εταιρείας θα αφαιρεθούν από τη σύνθεση του δείκτη και θα αντικατασταθούν από τις μετοχές της εταιρείας «Αεροπορία Αιγαίου Α.Ε.» με συντελεστή στάθμισης 41%. Επίσης κατά την ίδια ημερομηνία οι μετοχές της εταιρείας «Αεροπορία Αιγαίου Α.Ε.» θα εισαχθούν στη σύνθεση των δεικτών FTSE/Χ.Α. Δείκτης Αγοράς και FTSE/Χ.Α. Ταξίδια και Αναψυχή.

Υπενθυμίζεται ότι από 2 Ιουνίου 2014 οι μετοχές της εταιρείας «Τράπεζα Eurobank Ergasias Α.Ε.» θα συμμετάσχουν στη σύνθεση του Δείκτη FTSE/X.A. Large Cap με τη νέα ευρεία διασπορά που θα ανακοινωθεί μετά την έναρξη διαπραγμάτευσης των μετοχών της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v