Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

G.S: Νέες υψηλότερες τιμές για 4 τράπεζες

Νέες υψηλότερες τιμές – στόχους θέτει για τις μετοχές των Alpha, Eurobank, Πειραιώς και ΤΤ αναφέρει η Goldman Sachs στο European Morning Summary (23/1) επισημαίνοντας ότι οι προοπτικές των ελληνικών τραπεζών παραμένουν θετικές. Σύμφωνα με τον διεθνή οίκο, το εγχώριο περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από ισχυρή αύξηση των χορηγήσεων θα συνεχίσει να ”ευνοεί” τις εγχώριες τράπεζες, όμως οι αποτιμήσεις τους έχουν καταστεί λιγότερο ελκυστικές.

G.S: Νέες υψηλότερες τιμές για 4 τράπεζες
Νέες υψηλότερες τιμές – στόχους θέτει για τις μετοχές των Alpha, Eurobank, Πειραιώς και ΤΤ αναφέρει η Goldman Sachs στο European Morning Summary (23/1) επισημαίνοντας ότι οι προοπτικές των ελληνικών τραπεζών παραμένουν θετικές.

Ειδικότερα για την Alpha Bank θέτει νέα τιμή τα 26 ευρώ, από τα 20,7 ευρώ προηγουμένως, αναβαθμίζοντας παράλληλα τη σύσταση σε ”hold” από ”Sell”.

Για την Πειραιώς (buy) η νέα τιμή – στόχος τίθεται στα 30,4 ευρώ, από τα 26,2 ευρώ πριν, ενώ για την Eurobank o διεθνής οίκος τοποθετεί τον πήχη στα 31,6 ευρώ, από 25,04 ευρώ, επαναδιατυπώνοντας τη σύσταση ”neutral”.

Η νέα τιμή – στόχος για το ΤΤ τίθεται στα 21 ευρώ, από 17,9 ευρώ προηγούμενως, ενώ η σύσταση παραμένει ”neutral”

Ο διεθνής οίκος αναμένει ότι το εγχώριο περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από ισχυρή αύξηση των χορηγήσεων θα συνεχίσει να ”ευνοεί” τις εγχώριες τράπεζες, τονίζει ωστόσο ότι οι αποτιμήσεις τους έχουν καταστεί λιγότερο ελκυστικές.

Επιπλέον, η Goldman Sachs αναβαθμίζει κατά 3% τις εκτιμήσεις για τη μεγέθυνση που θα παρουσιάσει ο τραπεζικός κλάδος την περίοδο 2007-08, δηλώνει ωστόσο επιφυλακτική για την πορεία των περιθωρίων το 2007.

Παράλληλα εκτιμά ότι κάποια πιθανή συγχώνευση της Marfin με μία εγχώρια τράπεζα θα λειτουργούσε θετικά για τα περιθώρια στην Ελλάδα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v