ΚΑΕ: Θετική υποδοχή του 5μήνου της Links

Θετικά υποδέχθηκαν οι χρηματιστηριακές στα πρωινά report τους (23/01) τα αποτελέσματα Αυγούστου-Δεκεμβρίου 2006 της Links of London υπογραμμίζοντας ότι θα μπορούσε να οδηγήσει σε αύξηση της τιμής - στόχου για τα ΚΑΕ ή τη Folli Follie.

ΚΑΕ: Θετική υποδοχή του 5μήνου της Links
Θετικά υποδέχθηκαν οι χρηματιστηριακές στα πρωινά report τους (23/01) τα αποτελέσματα Αυγούστου-Δεκεμβρίου 2006 της Links of London υπογραμμίζοντας ότι θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε αύξηση της τιμής- στόχου για τα ΚΑΕ ή τη Folli Follie.

Ειδικότερα η P&K επισημαίνει ότι με βάση μια πρώτη αναπροσαρμογή του μοντέλου αποτίμησης των ΚΑΕ η τιμή– στόχος θα μπορούσε να αυξηθεί κατά 3-4%, ήτοι 0,5 ευρώ. Παράλληλα αναμένει να προχωρήσει σε ανοδική αναθεώρηση των εκτιμήσεων κατά περίπου 6% για τα EPS 2006-07, ενώ διατηρεί τη σύσταση ”overweight”.

H Marfin-Egnatia αναφέρει πως τα αποτελέσµατα της Links of London είναι αισθητά καλύτερα από τις προβλέψεις κάτι που σηµαίνει ότι τα κέρδη ανά µετοχή του 2006 θα είναι βελτιωµένα κατά 8% έναντι των εκτιµήσεων, ενώ σε περίπτωση που αναβαθµίσει τις εκτιµήσεις για την Links of London και για τα επόµενα έτη τότε τα κέρδη ανά µετοχή των ΚΑΕ βελτιώνονται κατά 12,8% και 14% το 2007 και 2008.

Παράλληλα, συμπληρώνει πως οι αναβαθμίσεις για τα ΚΑΕ θα επηρεάσουν θετικά και τη Folli Follie δεδομένο που θα μπορούσε να ενισχύσει την τιμή- στόχο στα 33,4 ευρώ, από 32,9 ευρώ.

Η Piraeus Sec. αναφέρει ότι μετά τα θετικά αποτελέσματα της LoL αναθεωρεί κατά 10% υψηλότερα τις προβλέψεις για τα ενοποιημένα καθαρά κέρδη των ΚΑΕ το 2006, στα 46,56 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v