Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

UBS: ”Σωστό” για... Πειραιώς το τίμημα σε MPB

Την εκτίμηση ότι η σχέση ανταλλαγής που περιέχεται στη δημόσια προσφορά της Πειραιώς για την MPB είναι σωστή και ικανοποιητική για την προσφέρουσα εταιρία, δηλαδή την Πειραιώς, διατυπώνει ο επενδυτικός οίκος UBS, που έχει προσληφθεί από την Πειραιώς ως σύμβουλος στη συγκεκριμένη διαδικασία.

UBS: ”Σωστό” για... Πειραιώς το τίμημα σε  MPB
Την εκτίμηση ότι η σχέση ανταλλαγής που περιέχεται στη δημόσια προσφορά της Πειραιώς για την MPB είναι σωστή και ικανοποιητική για την προσφέρουσα εταιρία, δηλαδή την Πειραιώς, διατυπώνει ο επενδυτικός οίκος UBS, που προσελήφθη από την Πειραιώς ως σύμβουλος στη συγκεκριμένη διαδικασία.

Στο τετρασέλιδο κείμενο, σχεδόν όλες οι παράγραφοι είναι αφιερωμένες σε νομικές ”αποποιήσεις ευθύνης”, τα γνωστά disclaimers, ενώ σε μία αναφέρεται ότι κατά την άποψη της UBS η σχέση ανταλλαγής που προτείνεται στη Δημόσια Προσφορά για την MPB είναι ”σωστή” (fair) από χρηματοοικονομικής πλευράς για την εταιρία Τράπεζα Πειραιώς.

Χωρίς βεβαίως να γίνεται οποιαδήποτε αναφορά στο αν είναι ”σωστή” για τους μετόχους της Marfin Popular Bank.

Υπενθυμίζεται ότι με βάση την προτεινόμενη σχέση ανταλλαγής στην προσφορά της Πειραιώς, η μετοχή της MPB αποτιμάται με discount της τάξεως του... 50% από την τρέχουσα χρηματιστηριακή αξία της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v