Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Eurobank και Βιοχάλκο μπαίνουν στον FT 25

Όλες οι αλλαγές στους δείκτες θα πραγματοποιηθούν πριν την έναρξη των συναλλαγών της συνεδρίασης της Δευτέρας 02 Ιουνίου 2014. Οι μεταβολές στις σταθμίσεις. Τι αλλάζει στον Γενικό και στους υπόλοιπους Δείκτες.

Eurobank και Βιοχάλκο μπαίνουν στον FT 25

Την εισαγωγή της Eurobank και της Βιοχάλκο στις θέσεις των Σωληνουργεία Κορίνθου και Frigoglass αποφάσισε η Συμβουλευτική Επιτροπή των Δεικτών FTSE/Χ.Α. κατά την σημερινή της συνεδρίαση. Παράλληλα, αλλάζουν οι σταθμίσεις των Ιντραλοτ, Folli Follie και Eurobank Properties. Οι αλλαγές σε όλους τους δείκτες FTSE γίνονται στο πλαίσιο της τακτικής εξαμηνιαίας αναθεώρησης της σύνθεσης τους για το διάστημα Οκτώβριος 2013 – Μάρτιος 2014. 

Αλλαγές επέρχονται επίσης στο Γενικό και στους υπόλοιπους δείκτες. Όλες θα πραγματοποιηθούν πριν την έναρξη των συναλλαγών της συνεδρίασης της Δευτέρας 02 Ιουνίου 2014. 

Συγκεκριμένα αποφασίστηκε:

• FTSE/Χ.Α. Large Cap

Δύο (2) προσθήκες, δύο (2) διαγραφές και τρείς (3) μεταβολές ποσοστού συμμετοχής μετοχής της υφιστάμενης σύνθεσης του Δείκτη.

• FTSE/Χ.Α. Large Cap Net Total Return
Δύο (2) προσθήκες, δύο (2) διαγραφές και τρείς (3) μεταβολές ποσοστού συμμετοχής μετοχής της υφιστάμενης σύνθεσης του Δείκτη.

• FTSE/Χ.Α. Mid Cap
Τέσσερις (4) προσθήκες, τέσσερις (4) διαγραφές και μια (1) μεταβολή ποσοστού συμμετοχής μετοχής της υφιστάμενης σύνθεσης του Δείκτη.

• FTSE/Χ.Α.-Χ.Α.Κ. Τραπεζικός Δείκτης
Καμία προσθήκη, διαγραφή ή μεταβολή ποσοστού συμμετοχής μετοχής της υφιστάμενης σύνθεσης του Δείκτη.

• FTSE/Χ.Α. Δείκτης Αγοράς
Δώδεκα (12) προσθήκες, οκτώ (8) διαγραφές και επτά (7) μεταβολές ποσοστού συμμετοχής μετοχών της υφιστάμενης σύνθεσης του Δείκτη.

• FTSE/Χ.Α. Κλαδικοί Δείκτες
Όλες οι αλλαγές στην σύνθεση του Δείκτη FTSE/Χ.Α. Δείκτης Αγοράς θα επηρεάσουν την σύνθεση του αντίστοιχου Κλαδικού Δείκτη.

• FTSE/Χ.Α. Διεθνούς Δραστηριοποίησης
Επτά (7) προσθήκες, τρείς (3) διαγραφές και έξι (6) μεταβολές ποσοστού συμμετοχής μετοχών της υφιστάμενης σύνθεσης του Δείκτη.

• FTSE/Χ.Α. Διεθνούς Δραστηριοποίησης Plus
Τρείς (3) προσθήκες, τρείς (3) διαγραφές και πέντε (5) μεταβολές ποσοστού συμμετοχής μετοχών της υφιστάμενης σύνθεσης του Δείκτη.

• FTSE/Χ.Α. Mid & Small Cap Θεμελιωδών Μεγεθών
Πέντε (5) προσθήκες, πέντε (5) διαγραφές και μία (1) μεταβολή ποσοστού συμμετοχής μετοχών της υφιστάμενης σύνθεσης του Δείκτη.

 


* Δείτε αναλυτικά όλες τις αλλαγές στη στήλη «Συνοδευτικό Υλικό».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v