Φήμες για deal ΔΟΛ-ΠΗΓΑΣΟΣ

Πληροφορίες που κυκλοφόρησαν στην αγορά για την ύπαρξη ανανεωμένων και σοβαρών επαφών μεταξύ της ΠΗΓΑΣΟΣ και της ΔΟΛ, έχουν εκτοξεύσει τις μετοχές των εταιριών media, αν και διαψεύδονται απο κύκλους των δύο εταιριών.

Φήμες για deal ΔΟΛ-ΠΗΓΑΣΟΣ
Πληροφορίες που κυκλοφόρησαν στην αγορά για την ύπαρξη ανανεωμένων και σοβαρών επαφών μεταξύ της ΠΗΓΑΣΟΣ και της ΔΟΛ, έχουν εκτοξεύσει τις μετοχές των εταιριών media, παρά το γεγονός ότι υπάρχουν διαψεύσεις από υψηλόβαθμους κύκλους και των δύο εταιριών.

Υπενθυμίζεται ότι πληροφορίες για προσέγγιση μεταξύ των δύο μγάλων ομίλων media είχαν υπάρξει και προ ολίγων μηνών κι επανέρχονται τώρα στο προσκήνιο, συμπίπτοντας χρονικά και με τις αλλαγές που έγιναν χθες και προχθές στη διοικητική δομή του τηλεοπτικού σταθμού Alpha.

Ως γνωστόν στον Alpha ανέλαβε πρόεδρος ο ίδιος ο Δ. Κοντομηνάς, ενω ο Ν. Χατζηνικολάου αποχώρησε από τη θέση του προέδρου και του διευθύνοντος συμβούλου, λαμβάνοντας και ”άδεια” όσον αφορά το τηλεποτικό δελτίο ειδήσεων, ενώ επι της ουσίας η ρήξη φαίνεται να είναι ολοκληρωτική, σηματοδοτώντας και την έξοδο άλλων γνωστών τηλεοπτικών προσώπων.

Στην αγορά κυκλοφορούν εδώ και καιρό φήμες για εμπλοκή Γιάννας Αγγελοπούλου στις εξελίξεις στα τηλεοπτικά δρώμενα, χωρίς όμως έως τώρα να επιβεβαιώνονται.

Πριν από λίγη ώρα, η μετοχή της Πήγασος κατέγραφε κέρδη 14,8%, ΔΟΛ 8,1% και η μετοχή της Τεγόπουλος ανέβαινε κατά 5,7%, ανοδικές ήταν οι τάσεις και σε άλλες μετοχές του κλάδου όπως της Ναυτεμπορικής και της IMAKO.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v