ΚΑΕ: Υποβάθμιση σε ”sell” από την Deutsche Bank

Σε υποβάθμιση της σύστασης για τα ΚΑΕ από ”hold” σε ”Sell” προχώρησε η Deutsche Bank σε σημερινή της έκθεση, διατηρώντας την τιμή-στόχο στα 13 ευρώ. Αναφέρει πως η μετοχή κινήθηκε ανοδικά κατά 10% τον τελευταίο μήνα και δεδομένου ότι δεν υπήρχαν νέα που να δικαιολογούν αλλαγές σε εκτιμήσεις και αποτίμηση θεωρεί πως η άνοδος είναι κερδοσκοπική.

ΚΑΕ: Υποβάθμιση σε ”sell” από την Deutsche Bank
Σε υποβάθμιση της σύστασης για τα ΚΑΕ από ”hold” σε ”Sell” λόγω της σημαντικής ανοδικής κίνησης της μετοχής προχώρησε η Deutsche Bank σε σημερινή της έκθεση, διατηρώντας την τιμή-στόχο στα 13 ευρώ.

Στο report του ο οίκος αναφέρει πως η μετοχή κινήθηκε ανοδικά κατά 10% τον τελευταίο μήνα και δεδομένου ότι δεν υπήρχαν νέα που να δικαιολογούν αλλαγές σε εκτιμήσεις και αποτίμηση, ο αναλυτής θεωρεί πως η άνοδος είναι κερδοσκοπική.

Η Deutsche Bank επισημαίνει ότι μια τέτοια δυναμική δεν φαίνεται να είναι διατηρήσιμη, χωρίς να συνοδεύεται από αποτελέσματα του business plan της επιχείρησης. Όπως αναφέρεται, τους τελευταίους δύο μήνες η μετοχή εμφανίστηκε ”ισχυρή”, κάτι που αποδίδεται στις προοπτικές ανάπτυξης της Links of London- προοπτικές για τις οποίες η έκθεση δεν αισιοδοξεί σε τέτοιο βαθμό.

Το ανοδικό ”γύρισμα” της Links of London μένει να φανεί, αναφέρει η έκθεση.

Στη συνεδρίαση της Πέμπτης η μετοχή των ΚΑΕ έκλεισε στα 16,42 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v