Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Credit Suisse: Νέες τιμές για ΔΕΗ και ΕΛΠΕ

Στα 21,3 ευρώ από 24,3 ευρώ πριν, περικόπτει την τιμή – στόχο για τη μετοχή της ΔΕΗ η Credit Suisse στο ”First Edition Europe” με ημερομηνία 18 Ιανουαρίου, υποβαθμίζοντας παράλληλα τη σύσταση σε ”neutral”, από ”outperform”. Στα 11,8 ευρώ αυξάνει την τιμή - στόχο για τα ΕΛΠΕ.

Credit Suisse: Νέες τιμές για ΔΕΗ και ΕΛΠΕ
Στα 21,3 ευρώ από 24,3 ευρώ πριν, περικόπτει την τιμή – στόχο για τη μετοχή της ΔΕΗ η Credit Suisse στο ”First Edition Europe” με ημερομηνία 18 Ιανουαρίου, υποβαθμίζοντας παράλληλα τη σύσταση σε ”neutral”, από ”outperform”.

Η Credit Suisse θεωρεί ότι βραχυπρόθεσμα η πολιτική επίδραση στους κανονισμούς και τη διοίκηση της ΔΕΗ, εν όψει των εκλογών, θα μπορούσε να αντισταθμίσει τα οφέλη από τις χαμηλές τιμές πετρελαίου, που ενδέχεται να διαφανούν στην ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων του α’ εξαμήνου, η οποία θα γίνει τον Σεπτέμβριο.

Παράλληλα επισημαίνει ότι οι διεθνείς δραστηριότητες της Επιχείρησης θα μπορούσαν να ”αντισταθμίσουν” τα υψηλά κόστη που καταγράφει η εταιρία στις εγχώριες δραστηριότητες.

Εξάλλου ο διεθνής οίκος αυξάνει στα 11,8, από 11,2 ευρώ την τιμή – στόχο για τα ΕΛΠΕ, με σύσταση ”underperform”. Η νέα τιμή – στόχος αποδίδεται στην επιτυχία της γεώτρησης των ΕΛΠΕ στη Λιβύη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v