Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΗ: Στα 80,8 εκατ. εκτιμά τα κέρδη 2006 η Marfin

Καθαρά κέρδη ύψους 80,8 εκατ. ευρώ θα καταγράψει το 2006 η ΔΕΗ σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Marfin – Egnatia. Oι παράγοντες που θα επηρεάσουν αρνητικά τα αποτελέσµατα του δ΄ τριµήνου είναι οι υψηλότερες τιµές του συστήµατος, η χαµηλότερη ζήτηση και η µειωµένη υδροηλεκτρική παραγωγή.

ΔΕΗ: Στα 80,8 εκατ. εκτιμά τα κέρδη 2006 η Marfin
Καθαρά κέρδη ύψους 80,8 εκατ. ευρώ θα καταγράψει το 2006 η ΔΕΗ σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Marfin – Egnatia, ενώ οι συγκλίνουσες εκτιμήσεις (JCF) διαμορφώνονται στα 80 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με το πρωινό report (18/01) της χρηματιστηριακής οι παράγοντες που θα επηρεάσουν αρνητικά τα αποτελέσµατα του δ΄ τριµήνου είναι οι υψηλότερες τιµές του συστήµατος, η χαµηλότερη ζήτηση και η µειωµένη υδροηλεκτρική παραγωγή, ενώ η πτώση των τιµών πετρελαίου θα συµβάλλει στην συγκράτηση του κόστους καυσίµων.

Παραµένουµε επιφυλακτικοί καθώς υπάρχει αβεβαιότητα αναφορικά µε τα τιµολόγια και τις Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας, ενώ η πρόσφατη παραίτηση του Διευθύνοντος Συµβούλου δηµιουργεί επιπρόσθετες ανησυχίες αναφορικά µε τη υλοποίηση του επιχειρησιακού σχεδίου της ΔΕΗ, επισημαίνει η Marfin - Egnatia.

Η Επιχείρηση θα ανακοινώσει αποτελέσματα στα τέλη Μαρτίου, αναφέρει η χρηματιστηριακή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v