Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha: Τεχνικά υγιές ένα pullback, λέει η Fortius

Υγιές και πιθανό χαρακτηρίζει η Fortius ένα pullback που πιθανότατα θα παρατηρηθεί στη μετοχή της Alpha Bank, προκειμένου να γεφυρωθεί διαγραμματικά το μικρό χάσμα που δημιουργήθηκε την περασμένη Παρασκευή μεταξύ των 24,74 και των 25 ευρώ.

Alpha: Τεχνικά υγιές ένα pullback, λέει η Fortius
Υγιές και πιθανό χαρακτηρίζει η Fortius ένα pullback που πιθανότατα θα παρατηρηθεί στη μετοχή της Alpha Bank, προκειμένου να γεφυρωθεί διαγραμματικά το μικρό χάσμα που δημιουργήθηκε την περασμένη Παρασκευή μεταξύ των 24,74 και των 25 ευρώ, το οποίο δημιουργεί ένα είδος καθοδικής ελκτικής δύναμης προς τη μετοχή.

Σε τεχνική ανάλυση της Fortius με ημερομηνία 17 Ιανουαρίου, η χρηματιστηριακή, όσον αφορά την εβδομαδιαία εικόνα της μετοχής, παρατηρεί το μεσοπρόθεσμο ανοδικό κανάλι που διέπει τη μετοχή από τις αρχές Ιουλίου και ενώνει τις κορυφές D και B με τους τοπικούς πυθμένες M και C. Σύμφωνα με το εν λόγω κανάλι η αντίσταση ορίζεται στα 26,2 ευρώ ενώ η στήριξη στα 23,5 ευρώ, περιοχή όπου σημειώθηκε και η κορυφή n τον Απρίλιο του 2006.

Πιθανή ανοδική διάσπαση του μεσοπρόθεσμου καναλιού DBMC με αυξημένο όγκο συναλλαγών θα επιταχύνει την ανοδική πορεία της μετοχής της ALPHA BANK αλλάζοντας δραματικά την γωνία κλίσης της, αναφέρει.

Με απώλειες της τάξεως του 0,55%, στα 25,1 ευρώ, έκλεισε τη χθεσινή συνεδρίαση η μετοχή της ALPHA BANK πραγματοποιώντας σε 1340 πράξεις συνολικό όγκο 611,8 χιλιάδων τεμαχίων. Το VWAP βρέθηκε στα 25,06 ευρώ ενώ το εύρος διακύμανσης στο 1,27% μεταξύ των 24,92 ευρώ και των 25,24 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v