Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μυτιληναίος: Αύξηση τιμής στα 36,4 ευρώ από UBS

Σε αύξηση της τιμής-στόχου για τον όμιλο Μυτιληναίου, στα 36,40 ευρώ από 34,40 ευρώ προηγουμένως, προχωρά με έκθεσή της στις 15/12 η UBS, στην οποία διατηρεί τη σύσταση ”buy 1”. Η UBS εκτιμά ότι ο όμιλος θα εξαγοράσει τις μειοψηφίες του Αλουμινίου της Ελλάδος, ενώ αναμένει και συμμαχία με διεθνή ενεργειακή εταιρία.

Μυτιληναίος: Αύξηση τιμής στα 36,4  ευρώ από UBS
Σε αύξηση της τιμής-στόχου για τον όμιλο Μυτιληναίου, στα 36,40 ευρώ από 34,40 ευρώ προηγουμένως, προχωρά με έκθεσή της στις 15/12 η UBS, στην οποία διατηρεί τη σύσταση ”buy 1”.

Μεταξύ άλλων, ο διεθνής οίκος αναφέρει την εκτίμησή του περί σταδιακής εξαγοράς των μειοψηφιών του Αλουμινίου της Ελλάδος, ενώ αναμένει συμμαχία του ομίλου με διεθνή ενεργειακή εταιρία προκειμένου να διευρυνθεί και να αυξήσει την κερδοφορία του στην εγχώρια αγορά.

Στην έκθεσή της η UBS επισημαίνει ότι στην αποτίμηση του ομίλου Μυτιληναίου δεν περιλαμβάνεται η ενδεχόμενη αξία που θα αποφέρει στον όμιλο μια εξαγορά των μειοψηφιών του Αλουμινίου της Ελλάδος, κάτι που εκτιμάται ότι θα προσέφερε 13,5 ευρώ ανά μετοχή πλέον της τρέχουσας τιμής-στόχου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v