Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

EK: Σε εκκρεμότητα η προσφορά MPB για Πειραιώς

Δεν θα εξεταστεί η προσφορά της MPB για την Πειραιώς έως ότου υπάρξει οριστική απόφαση από την πλευρά της κυπριακής Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, αναφέρει η ελληνική Επ. Κεφαλαιαγοράς σε σχετική ανακοίνωση.

EK: Σε εκκρεμότητα η προσφορά MPB για Πειραιώς
Το διοικητικό συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, σε συνέχεια της από 13/1/2007 ανακοίνωσης της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου, σύμφωνα με την οποία:

(α) η ενέργεια της Marfin Popular Bank Ltd για υποβολή δημόσιων προτάσεων για την εξαγορά της Τράπεζας Κύπρου Δημόσια Εταιρία Λτδ και της Τράπεζας Πειραιώς Α.Ε. συνιστά ενδεχόμενη παράβαση του σχετικού Κανονισμού περί Αξιών του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου και

(β) το διοικητικό συμβούλιο της Marfin Popular Bank Ltd έχει κληθεί σε γραπτές παραστάσεις από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου,

ανακοινώνει ότι δεν θα προχωρήσει στην εξέταση της δημόσιας πρότασης της Marfin Popular Bank Ltd για την απόκτηση μετοχών της Τράπεζας Πειραιώς, μέχρις ότου λάβει την απόφαση των αρμόδιων Κυπριακών Χρηματιστηριακών Αρχών σχετικά με τη δυνατότητα υποβολής της εν λόγω δημόσιας πρότασης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v