Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης για 6 μετοχές

Ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Χρηματιστηρίου Αθηνών κ. Σπύρος Καπράλος, σε συνεννόηση με τον πρόεδρο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κ. Αλέξη Πιλάβιο, λαμβάνοντας υπόψη την ανακοίνωση για την υποβολή δημόσιας πρότασης της Πειραιώς προς τους μετόχους της MPB, καθώς και την ανακοίνωση- απάντηση της τελευταίας αποφάσισε την αναστολή διαπραγμάτευσης των Πειραιώς, Κύπρου, Marfin Popular Bank, Marfin Financial Group και Εγνατία.

Προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης για 6 μετοχές
Ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Χρηματιστηρίου Αθηνών κ. Σπύρος Καπράλος, σε συνεννόηση με τον πρόεδρο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κ. Αλέξη Πιλάβιο, λαμβάνοντας υπόψη την ανακοίνωση για την υποβολή δημόσιας πρότασης της Τράπεζας Πειραιώς προς τους μετόχους της Marfin Popular Bank, καθώς και την ανακοίνωσή της σχετικά με την υποβολή δημόσιων προτάσεων για την εξαγορά της Τράπεζας Πειραιώς και της Τράπεζας Κύπρου, αποφάσισε την προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών των εμπλεκόμενων εταιριών.

Συγκεκριμένα, αποφάσισε την αναστολή διαπραγμάτευσης των Πειραιώς, Κύπρου, Marfin Popular Bank, Marfin Financial Group και Εγνατία Τράπεζα (κοινών & προνομιούχων), καθώς και των αντίστοιχων μετατρέψιμων ομολογιών της Εγνατίας Τράπεζας για σήμερα 12 Ιανουαρίου 2007, ”για λόγους προστασίας της αγοράς και πληρέστερης πληροφόρησης του επενδυτικού κοινού”.

Ακολούθως αναστέλλεται επίσης για σήμερα και η διαπραγμάτευση των παραγώγων προϊόντων με υποκείμενο τίτλο τις μετοχές των παραπάνω εταιριών.

Οι ανακοινώσεις των εταιριών είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του Χ.Α. στη διεύθυνση www.athex.gr.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v