Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

”Επενδύσεις”: Εύληπτος οδηγός από τον Ν. Φίλιππα

Με απλό και εύληπτο τρόπο το βιβλίο του Καθηγητή Ν. Φίλιππα με τίτλο ”Επενδύσεις” παρουσιάζει όλες τις απαραίτητες έννοιες για την υλοποίηση αποτελεσματικών ατομικών και συλλογικών επενδύσεων. Κυκλοφορεί η δεύτερη έκδοση.

”Επενδύσεις”: Εύληπτος οδηγός από τον Ν. Φίλιππα
Ο σωστός χρηματοοικονομικός σχεδιασμός των αναγκών των νοικοκυριών, τα υψηλότερα επιτόκια, οι μεγάλες αλλαγές στο παγκόσμιο περιβάλλον, αλλά ιδιαίτερα το καυτό συνταξιοδοτικό πρόβλημα, επιβάλλουν πλέον την ενεργή ενασχόληση των ατόμων με τις υπάρχουσες επενδυτικές ευκαιρίες, τόσο σε εγχώριο όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Οδηγός στην ενασχόληση αυτή είναι το βιβλίο του Καθηγητή Ν. Φίλιππα με τίτλο ”Επενδύσεις”, το οποίο με απλό και εύληπτο τρόπο παρουσιάζει όλες τις απαραίτητες έννοιες για την υλοποίηση αποτελεσματικών ατομικών και συλλογικών επενδύσεων.

Η πρώτη έκδοση εξαντλήθηκε και κυκλοφορεί η δεύτερη.

Το βασικό χαρακτηριστικό του βιβλίου, το οποίο ξεχωρίζει από τα υπάρχοντα του χώρου, είναι ότι περιλαμβάνει πρωτότυπα εμπειρικά ευρήματα τόσο για το Ελληνικό Χρηματιστήριο όσο και για τα Ελληνικά Α/Κ.

Ο αποτελεσματικός συνδυασμός θεωρίας και πράξης αλλά και της σωστής σπονδυλωτής δομής καθιστά το βιβλίο αυτό χρήσιμο στον απλό επενδυτή, στον φοιτητή, αλλά ιδιαίτερα στους συμβούλους επενδύσεων των τραπεζικών και ασφαλιστικών ομίλων.

Το βιβλίο προλογίζει ο Καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθήνας και Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Αττικής Τρύφων Κολλίτζας.

Αποκλειστική Διάθεση από τις Εκδόσεις ”Πανεπιστημιακό, Κ. Σμπίλιας” στο Τηλ.:210-3315186 και FAX:210-3315134. Ιστοσελίδα: www.panepistimiako.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v