Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Στα 33 ευρώ ανεβάζει την τιμή η Π&Κ

Στα 33 από 30 ευρώ αναβαθμίζει την τιμή στόχο για τη μετοχή της Intralot η Π&Κ σε σημερινή (10/1) έκθεσή της με τίτλο ”Η Ιταλία είναι μόνο η αρχή”, όπου επαναδιατυπώνει σύσταση ”overweight”. Επιπλέον η χρηματιστηριακή επισημαίνει ότι η Intralot βρίσκεται σε καλή θέση για να επωφεληθεί από τις εξελίξεις στην Ισπανία.

Intralot: Στα 33 ευρώ ανεβάζει την τιμή η Π&Κ
Στα 33 από 30 ευρώ αναβαθμίζει την τιμή στόχο για τη μετοχή της Intralot η Π&Κ σε σημερινή (10/1) έκθεσή της με τίτλο ”Η Ιταλία είναι μόνο η αρχή”, όπου επαναδιατυπώνει σύσταση ”overweight”.

Η χρηματιστηριακή υπογραμμίζει το γεγονός ότι η Intralot έλαβε το μεγαλύτερο αριθμό αδειών στην Ιταλία ως ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς αντανακλά τα ανταγωνιστικά της πλεονεκτήματα.

Η είσοδος της Intralot στην ιταλική αγορά προσθέτει 3 ευρώ στην τιμή στόχο, η οποία πλέον διαμορφώνεται στα 33 ευρώ, υποδηλώνοντας περιθώριο ανοδικής κίνησης του τίτλου κατά 22,9% από την τιμή κλεισίματος της μετοχής στις 9/1, στα 26,84 ευρώ.

Παράλληλα, η Π&Κ επισημαίνει ότι η Intralot βρίσκεται σε καλή θέση για να επωφεληθεί από τις εξελίξεις στην Ισπανία. Όπως αναφέρει η χρηματιστηριακή, το Δεκέμβριο ”πέρασε” ρύθμιση για τον αθλητικό στοιχηματισμό στην περιοχή της Μαδρίτης, με τη σχετική προκήρυξη διαγωνισμού να αναμένεται έως τα μέσα Ιανουαρίου. Ταυτόχρονα, σύμφωνα με την Intralot, αντίστοιχη κίνηση αναμένεται και από την κοινότητα της Καταλονίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v