Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Frigoglass: Νέα τιμή από Marfin-Egnatia

Νέα τιμή-στόχο στα 18,1 από 17,1 ευρώ για τη μετοχή της Frigoglass δίνει η Marfin Analysis-Egnatia Finance σε έκθεσή της με σημερινή ημερομηνία, όπου διατηρεί σύσταση ”hold”. Όπως αναφέρουν οι χρηματιστηριακές, η αναθεώρηση στην τιμή-στόχο οφείλεται στην ισχυρή απόδοση του κλάδου των κλιματιστικών αλλά και στην πρόσφατη επένδυση στην Κίνα.

Frigoglass: Νέα τιμή από Marfin-Egnatia
Νέα τιμή-στόχο στα 18,1 από 17,1 ευρώ για τη μετοχή της Frigoglass δίνει η Marfin Analysis-Egnatia Finance σε έκθεσή της με σημερινή ημερομηνία, όπου διατηρεί σύσταση ”hold”.

Όπως αναφέρουν οι χρηματιστηριακές, η αναθεώρηση στην τιμή-στόχο οφείλεται στην ισχυρή απόδοση του κλάδου των κλιματιστικών στο εννεάμηνο, αλλά και στην πρόσφατη επένδυση στην Κίνα.

Παράλληλα, επισημαίνουν ότι αναμένεται αύξηση των πωλήσεων σε υψηλό μονοψήφιο ποσοστό κατά τα επόμενα χρόνια και ότι η Ανατολική Ευρώπη θα συνεχίσει να αποτελεί τη σημαντικότερη αγορά για την εισηγμένη.

Η νέα τιμή-στόχος στα 18,1 ευρώ διαμορφώνεται κοντά στην τρέχουσα τιμή της Frigoglass (έκλεισε στα 17,96 ευρώ την Τρίτη), εξού και η σύσταση ”hold”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v