Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Deutsche Bank: Νέες τιμές για ΟΤΕ, Cosmote

Στα 27,4 ευρώ, από 25 ευρώ πριν, αυξάνει την τιμή – στόχο για τη μετοχή του ΟΤΕ η Deutsche Bank σε έκθεσή της (08/01) με τίτλο ”Focus on cost cutting; OTE a Top pick”, επαναδιατυπώνοντας τη σύσταση ”buy”. Παράλληλα αυξάνει στα 25,2 ευρώ την τιμή - στόχο για την Cosmote.

Deutsche Bank: Νέες τιμές για ΟΤΕ, Cosmote
Στα 27,4 ευρώ, από 25 ευρώ πριν, αυξάνει την τιμή – στόχο για τη μετοχή του ΟΤΕ η Deutsche Bank σε έκθεσή της (08/01) με τίτλο ”Focus on cost cutting; OTE a Top pick”, επαναδιατυπώνοντας τη σύσταση ”buy”.

Ο διεθνής οίκος ενισχύει στα 25,2 ευρώ, από 25 ευρώ προηγουμένως, την τιμή – στόχο και για την Cosmote, θέτοντας παράλληλα σύσταση ”buy” για τη μετοχή της εισηγμένης.

Η νέα τιμή για τη μετοχή του Οργανισμού αποδίδεται στην υψηλότερη αποτίμηση της Cosmote αλλά και στις μειωμένες εκτιμήσεις για τις κεφαλαιακές δαπάνες του ΟΤΕ στο κομμάτι της σταθερής τηλεφωνίας, που η Deutsche Bank εκτιμά πλέον στα 266 εκατ. ευρώ το 2007 και στα 257 εκατ. ευρώ το 2008.

Αναφορικά με την Cosmote αναβαθμίζει τις προβλέψεις για την αναπτυξιακή πορεία των θυγατρικών στις αναδυόμενες αγορές, αλλά και για το μέγεθος της πελατειακής βάσης στην αγορά της Ρουμανίας.

Η μετοχή του ΟΤΕ ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 8ης Ιανουαρίου στα 24,4 ευρώ, ενώ της Cosmote στα 23,6 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v