Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Blue Star: Yψηλότερα θέτει τον πήχη η Piraeus Sec

Στα 4 ευρώ, από 3,5 ευρώ πριν, αυξάνει την τιμή–στόχο για τη μετοχή της Blue Star η Piraeus Sec. σε έκθεσή της (8/1) με τίτλο ”A material vessel redeployment”, αναβαθμίζοντας παράλληλα τη σύσταση σε ”outperform” από ”neutral”. Επίσης εκφράζει τη θετική της άποψη για τη μεταδρομολόγηση του Blue Star 1 στη γραμμή Σκωτίας - Βελγίου από γραμμή της Αδριατικής.

Blue Star: Yψηλότερα θέτει τον πήχη η Piraeus Sec
Στα 4 ευρώ, από 3,5 ευρώ πριν, αυξάνει την τιμή–στόχο για τη μετοχή της Blue Star η Piraeus Sec. σε έκθεσή της (8/1) με τίτλο ”A material vessel redeployment”, αναβαθμίζοντας παράλληλα τη σύσταση σε ”outperform” από ”neutral”.

H νέα τιμή–στόχος συνεπάγεται περιθώρια ανόδου 26% από τα τρέχοντα επίπεδα, ενώ η μετοχή της Blue Star ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 8ης Ιανουαρίου στα 3,16 ευρώ.

Η χρηματιστηριακή εκφράζει τη θετική της άποψη για τη μεταδρομολόγηση του Blue Star 1 στη γραμμή Σκωτίας - Βελγίου από γραμμή της Αδριατικής, ενώ υποστηρίζει ότι η μετοχή της εισηγμένης παραμένει υποτιμημένη.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Piraeus Sec., η μεταδρομολόγηση του πλοίου της εταιρίας θα ενισχύσει κατά 7 εκατ. ευρώ τα EBITDA της Blue Star το 2007, ενώ η χρηματιστηριακή υπογραμμίζει το μειωμένο μερίδιο αγοράς που κατέγραψε η εταιρία στη γραμμή της Αδριατικής στο 9μηνο του 2006.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v