Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κύπρου: Κάλυψη με 14 ευρώ ξεκινά η Citigroup

Κάλυψη της μετοχής της Τράπεζας Κύπρου, με τιμή-στόχο 14 ευρώ και σύσταση ”buy/medium risk” ξεκινά με έκθεσή της στις 4/1/2007 η Citigroup, η οποία περιλαμβάνει την τράπεζα στα ελληνικά top picks της. Στην έκθεσή του, ο διεθνής οίκος αναφέρει μεταξύ άλλων ότι τα κέρδη ανά μετοχή της τράπεζας αναμένεται να διπλασιαστούν μέχρι το 2009.

Κύπρου: Κάλυψη με 14 ευρώ ξεκινά η Citigroup
Κάλυψη της μετοχής της Τράπεζας Κύπρου, με τιμή-στόχο 14 ευρώ και σύσταση ”buy/medium risk” ξεκινά με έκθεσή της στις 4/1/2007 η Citigroup, η οποία περιλαμβάνει την τράπεζα στα ελληνικά top picks της.

Στην έκθεσή της η Citigroup αναφέρει μεταξύ άλλων ότι τα κέρδη ανά μετοχή της τράπεζας αναμένεται να διπλασιαστούν μέχρι το 2009, ενώ το ROE της Κύπρου εκτιμάται ότι θα αυξηθεί από 22% το 2006 σε 27% - 28% το 2008-10.

Όπως αναφέρει ο διεθνής οίκος, η Ρωσία είναι ο καταλύτης της ανάπτυξης της τράπεζας στο offshore banking. Τα κεφάλαια που εισρέουν από τις διεθνείς αγορές αντιστοιχούν σε ποσοστό μεγαλύτερο του 30% του ROE, στα μισά περίπου κέρδη της Τράπεζας Κύπρου από την αγορά της μεγαλονήσου και στο 25-30% του συνόλου της κερδοφορίας του ομίλου. Oι ροές κεφαλαίων έχουν επιταχυνθεί, με τη Ρωσία να αποτελεί το βασικό καταλύτη.

Επίσης, πιστεύει ότι θα ανακοινωθεί σύντομα ο νέος στρατηγικός της σχεδιασμός.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v