Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διάκριση για το τμήμα Ανάλυσης Αγορών της Alpha

Το Τμήμα Αναλύσεως Αγορών της Υποδιεύθυνσης Σχεδιασμού και Συντονισμού Χρηματοοικονομικής Διαχειρίσεως Ομίλου της Alpha Bank στη δημοσκόπηση για τις εκτιμήσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών που διοργανώνει σε μηνιαία βάση το διεθνές πρακτορείο Reuters κατέλαβε την 1η θέση παγκοσμίως για το έτος 2006.

Διάκριση για το τμήμα Ανάλυσης Αγορών της Alpha
Το Τμήμα Αναλύσεως Αγορών της Υποδιεύθυνσης Σχεδιασμού και Συντονισμού Χρηματοοικονομικής Διαχειρίσεως Ομίλου της Alpha Bank στη δημοσκόπηση για τις εκτιμήσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών (Στερλίνα/Δολλάριο, Δολλάριο/Ευρώ, Δολλάριο/Γιεν) που διοργανώνει σε μηνιαία βάση το διεθνές πρακτορείο Reuters κατέλαβε την 1η θέση παγκοσμίως για το έτος 2006.

Σημειώνεται ότι το πρακτορείο Reuters βαθμολογεί κάθε μήνα τους συμμετέχοντες ανάλογα με την ακρίβεια των μηνιαίων προβλέψεών τους και δημοσιεύσει την αντίστοιχη κατάταξη.

Το Τμήμα Αναλύσεως Αγορών της Alpha Bank έχει συνολική βαθμολογία στην περίοδο Ιανουαρίου- Δεκεμβρίου 2006 που ανέρχεται στους 448 πόντους έναντι της αρίστης των 600 πόντων.

Στις δημοσκοπήσεις συμμετέχουν κάθε μήνα περίπου 60 Επενδυτικές Τράπεζες, Χρηματοπιστωτικοί Οργανισμοί, Κέντρα Οικονομικών Μελετών από την Ευρώπη, την Αυστραλία και τις ΗΠΑ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v