Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Marfin: Υψηλότερες τιμές για ΓΕΚ, ΤΕΡΝΑ, J&P Aβαξ

Νέες υψηλότερες τιμές – στόχους θέτει για τη μετοχή των J&P Aβαξ, ΓΕΚ και ΤΕΡΝΑ η Marfin – Egnatia σε ανάλυση (21/12) για τις κατασκευές, υπογραμμίζοντας ότι τα αδύναμα περιθώρια παρέμειναν και το γ΄ τρίμηνο του 2006, αλλά οι προοπτικές είναι αναμφίβολα θετικές.

Marfin: Υψηλότερες τιμές για ΓΕΚ, ΤΕΡΝΑ, J&P Aβαξ
Νέες υψηλότερες τιμές – στόχους θέτει για τη μετοχή των J&P Aβαξ, ΓΕΚ και ΤΕΡΝΑ η Marfin – Egnatia σε ανάλυση (21/12) για τις κατασκευές, υπογραμμίζοντας ότι τα αδύναμα περιθώρια (margin) παρέμειναν και το γ΄ τρίμηνο του 2006, αλλά οι προοπτικές είναι αναμφίβολα θετικές.

Ειδικότερα στα 6,8 ευρώ, απο 6,5 ευρώ πριν, αυξάνει την τιμή – στόχο για τη μετοχή της J&P Aβαξ, θέτοντας παράλληλα σύσταση ”accumulate”.

Με βάση τις νέες εκτιμήσεις της Marfin – Egnatia, τα μετά φόρων και δικαιωμάτων μειοψηφίας κέρδη της J&P Aβαξ θα ανέλθουν στα 22,3 εκατ. ευρώ το 2006 και στα 32 εκατ. ευρώ το 2007.

Για τη ΓΕΚ η νέα τιμή τίθεται στα 10,9 ευρώ με σύσταση ”buy” και για την ΤΕΡΝΑ στα 14 ευρώ με σύσταση ”accumulate”.

Η χρηματιστηριακή χαρακτηρίζει ισχυρά τα αποτελέσματα εννεαμήνου της ΓΕΚ και της ΤΕΡΝΑ και αναθεωρεί υψηλότερα τις εκτιμήσεις από το 2008. Ειδικότερα, προβλέπει ότι τα καθαρά κέρδη της ΓΕΚ θα προσεγγίσουν τα 33,6 εκατ. ευρώ το 2008, ενώ της ΤΕΡΝΑ θα ανέλθουν στα 45,8 εκατ. ευρώ.

Σε ό,τι αφορά την ΕΛΤΕΧ, επαναδιατυπώνει την τιμή – στόχο των 10,3 ευρώ και τη σύσταση ”buy”.

Ωστόσο, υποβαθμίζει τις εκτιμήσεις κατά 3% για τα καθαρά κέρδη της ΕΛΤΕΧ το 2006 διατηρώντας τις εκτιμήσεις για το 2007, καθώς υποθέτει μια ανάκαμψη στα περιθώρια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v