Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νεοχημική: ”Βuy” στα 20 ευρώ από Deutsche Bank

Με τιμή-στόχο στα 20 ευρώ και σύσταση ”buy” ξεκινά κάλυψη της μετοχής της Νεοχημικής η Deutsche Bank, όπως επισημαίνει σε έκθεσή της με τίτλο ”Η σωστή χημεία”. Ο οίκος εκτιμά ότι η Νεοχημική θα πετύχει μέσο ετήσιο ρυθμό αύξησης σε EBITDA και κέρδη ανά μετοχή άνω του 40% κατά την περίοδο 2005-10.

Νεοχημική: ”Βuy” στα 20 ευρώ από Deutsche Bank
Με τιμή-στόχο στα 20 ευρώ και σύσταση ”buy” ξεκινά κάλυψη της μετοχής της Νεοχημικής η Deutsche Bank, όπως επισημαίνει σε έκθεσή της με τίτλο ”Η σωστή χημεία”.

Ο διεθνής οίκος τονίζει ότι η Νεοχημική είναι ηγέτης στην παραγωγή και διανομή βασικών χημικών προϊόντων και στην παραγωγή απορρυπαντικών για λογαριασμό πολυεθνικών, ενώ βρίσκεται σε ”μοναδική θέση” για να καλύψει την αυξανόμενη τάση outsourcing από τους ευρωπαϊκούς φαρμακευτικούς κολοσσούς λόγω των υφιστάμενων σχέσεων με τις πολυεθνικές και της στρατηγικής θέσης των παραγωγικών μονάδων της, κοντά στα ελληνικά λιμάνια.

Η Deutsche Bank εκτιμά ότι οι προοπτικές στις αγορές της ανατολικής Ευρώπης θα επιτρέψουν στη Νεοχημική να πετύχει μέσο ετήσιο ρυθμό αύξησης στα EBITDA και στα κέρδη ανά μετοχή άνω του 40% κατά την περίοδο 2005-10.

Η τιμή-στόχος που θέτει η Deutsche, στα 20 ευρώ, υποδηλώνει περιθώριο ανοδικής κίνησης 46% από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών εντός περιόδου 12 μηνών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v