Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: ”Κλειδί” τα 28,64 ευρώ, λέει η Fortius

”Κλειδί” στην διαγραμματική εικόνα του ΟΠΑΠ για την πραγματοποίηση μιας ισχυρής θετικής κίνησης είναι η άνω πλευρά του τριγωνικού σχηματισμού LJAG στα 28,64 ευρώ περίπου, αναφέρει σε τεχνική της ανάλυση η Fortius. Διάσπαση του επιπέδου αυτού θα φέρει τη μετοχή προς την αντίσταση των 30 ευρώ.

ΟΠΑΠ: ”Κλειδί” τα 28,64 ευρώ, λέει η Fortius
Από τον Αύγουστο η μετοχή του ΟΠΑΠ επιδεικνύει αδυναμία να εισέλθει δυναμικά πάνω από τον σημαντικό μακροπρόθεσμο απλό κινητό μέσο των 200 ημερών, στα 28,5 ευρώ, δείχνοντας έτσι σημάδια ύπαρξης πλαγιοκαθοδικής κίνησης με μειωμένες συναλλαγές, επισημαίνει η Fortius Finance σε τεχνική της ανάλυση με ημερομηνία 20 Δεκεμβρίου.

”Κλειδί” στην όλη διαγραμματική εικόνα για την πραγματοποίηση μιας ισχυρής θετικής κίνησης είναι η άνω πλευρά του τριγωνικού σχηματισμού LJAG στα 28,64 ευρώ περίπου, αναφέρει η χρηματιστηριακή.

Ανοδική διάσπαση της εν λόγω πλευράς με αυξημένο όγκο συναλλαγών θα οδηγήσει τη μετοχή με γοργά βήματα προς την σημαντική αντίσταση των 30 ευρώ (κορυφή L). Αντιθέτως καθοδική διάσπαση της κάτω πλευράς AG στα 26,72 ευρώ περίπου θα επιφέρει καίριο πλήγμα στη μετοχή καθώς θα ανοίξει το δρόμο προς τα 25 και τα 24 ευρώ, όπου είναι και περιοχές στήριξης.

Αρνητικές παραμένουν και οι ενδείξεις, που λαμβάνουμε και από τους δύο τεχνικούς δείκτες.

Με απώλειες της τάξεως του 0,71%, στα 27,8 ευρώ, έκλεισε τη χθεσινή συνεδρίαση η μετοχή του ΟΠΑΠ πραγματοποιώντας σε 604 πράξεις συνολικό όγκο συναλλαγών 445.000 τεμαχίων, με το χαμηλό της ημέρας (27,8 ευρώ), όπου ήταν και το κλείσιμο, να απέχει κατά-2,3% από το υψηλό (28,44 ευρώ) της Δευτέρας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v