Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Ανεβάζουν τον πήχη Piraeus Sec. και Alpha Fin.

Υποβαθμίζουν τις συστάσεις για τη μετοχή σε neutral από outperform λόγω του ράλι του ΟΤΕ το τελευταίο διάστημα.

ΟΤΕ: Ανεβάζουν τον πήχη Piraeus Sec. και Alpha Fin.

Σε υποβάθμιση της σύστασης για τη μετοχή του ΟΤΕ σε neutral από outperform, λόγω της ισχυρής ανόδου της μετοχής στις τελευταίες συνεδριάσεις, προχωρούν Πειραιώς Χρηματιστηριακή και Alpha Finance σε εκθέσεις τους, στις οποίες ανεβάζουν τις τιμές-στόχους για τον τίτλο. 

Η Alpha Finance δίνει νέα τιμή-στόχο στα 13 ευρώ, από 8,2 ευρώ για τον οργανισμό, υποβαθμίζοντας τη σύσταση σε ουδέτερη από outperform. 

Παράλληλα, σημειώνει ότι μειώνει τις εκτιμήσεις της για τα μεγέθη του ΟΤΕ σε εγχώρια σταθερή και κινητή τηλεφωνία για εφέτος αλλά και για το 2015. Παράλληλα, βελτιώνει τις προβλέψεις της για τις ελεύθερες ταμειακές ροές του οργανισμού μετά το 2015. Όσον αφορά στα αποτελέσματα έτους, περιμένει κέρδη 362 εκατ. ευρώ (-24%), με έσοδα ύψους 4,05 δισ., μειωμένα κατά 13,4% σε ετήσια βάση.

Η Πειραιώς Χρηματιστηριακή, σε έκθεσή της όπου ανεβάζει το στόχο στα 12,7 ευρώ από 9,8 ευρώ, τονίζει ότι περιμένει ελεύθερες ταμειακές ροές ύψους 180 εκατ. ευρώ στο Q4. 

Προβλέπει έσοδα ύψους 1,02 δισ. στο τρίμηνο, μειωμένα κατά 1,5% σε ετήσια βάση, με ζημιές στο Q4 ύψους 158,5 εκατ. λόγω του κόστους της εθελουσίας εξόδου, ύψους 240 εκατ. ευρώ.

Ο ΟΤΕ ανακοινώνει αποτελέσματα στις 6 Μαρτίου, πριν το άνοιγμα της αγοράς.     

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v