Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μυτιληναίος: Yψηλότερα ο πήχης από τη UBS

Στα 36,4 ευρώ, από 34,4 ευρώ πριν, αυξάνει την τιμή - στόχο για τη μετοχή του Μυτιληναίου η UBS σε έκθεσή της (15/12), επαναδιατυπώνοντας τη σύσταση ”buy 1”. Παράλληλα θέτει τιμή - στόχο τα 10,5 ευρώ για τη ΜΕΤΚΑ και τα 27 ευρώ για το Αλουμίνιον της Ελλάδος.

Μυτιληναίος: Yψηλότερα ο πήχης από τη UBS
Στα 36,4 ευρώ, από 34,4 ευρώ πριν, αυξάνει την τιμή - στόχο για τη μετοχή του Μυτιληναίου η UBS σε έκθεσή της (15/12), επαναδιατυπώνοντας τη σύσταση ”buy 1”.

Παράλληλα θέτει τιμή - στόχο τα 10,5 ευρώ για τη ΜΕΤΚΑ και τα 27 ευρώ για το Αλουμίνιον της Ελλάδος.

Η ”προσήλωση” του Μυτιληναίου προς τον ενεργειακό κλάδο αλλά και η εκμετάλλευση περιουσιακών στοιχειών όπως το real estate και η μονάδα φυσικού αερίου μπορούν να προσθέσουν άλλα 13,5 ευρώ στην τιμή της μετοχής, υπογραμμίζει η UBS.

Παράλληλα εκτιμά ότι η εταιρία θα ενισχύσει τη συμμετοχή της τόσο στη ΜΕΤΚΑ όσο και στο Αλουμίνιον της Ελλάδος, κίνηση που θα μπορούσε να ενισχύσει τις αποτιμήσεις. Ακόμα προβλέπει ότι θα προχωρήσει σε ”συνεργασία” με ενεργειακό όμιλο διεθνούς βεληνεκούς πράττοντας όπως οι περισσότερες εγχώριες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην ενέργεια.

Επίσης τονίζει ότι η νέα αποτίμηση του Μυτιληναίου δεν περιλαμβάνει τις δυνατότητες αναδιάρθρωσης του ομίλου, δεδομένο που θα μπορούσε να ενισχύσει την τιμή – στόχο κατά 36% περίπου.

Η μετοχή του Μυτιληναίου ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 14ης Δεκεμβρίου στα 27,36 ευρώ, της ΜΕΤΚΑ στα 9,6 ευρώ και του Αλουμινίου της Ελλάδος στα 18,34 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v