Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Fortius: Αντίσταση οι 6.500 για τραπεζικό δείκτη

Μια πιθανή επανείσοδος του τραπεζικού δείκτη πάνω από τον κεντρικό κινητό μέσο των Bollinger Bands με αυξημένο τζίρο συναλλαγών θα εκληφθεί ως θετικό γεγονός καθώς θα τον επαναφέρει εκ νέου σε βραχυχρόνια ανοδική τροχιά βάζοντας ως στόχο τη σημαντική περιοχή αντίστασης των 6.500 μονάδων, αναφέρει η Fortius.

Fortius: Αντίσταση οι 6.500 για τραπεζικό δείκτη
Μια πιθανή επανείσοδος του τραπεζικού δείκτη πάνω από τον κεντρικό κινητό μέσο των Bollinger Bands με αυξημένο τζίρο συναλλαγών θα εκληφθεί ως θετικό γεγονός καθώς θα τον επαναφέρει εκ νέου σε βραχυχρόνια ανοδική τροχιά βάζοντας ως στόχο τη σημαντική περιοχή αντίστασης των 6.500 μονάδων, αναφέρει η Fortius σε τεχνική ανάλυση με ημερομηνία 15 Δεκεμβρίου.

Από τους τεχνικούς δείκτες ιδιαίτερη προσοχή στις επόμενες συνεδριάσεις χρειάζεται ο Relative Stength Index καθώς έρχεται από τα χαμηλά του και δείχνει διαθέσεις περαιτέρω ανόδου, υπογραμμίζει η Fortius.

Παρόλα αυτά, συνεχίζει η χρηματιστηριακή, ο αργός Aroon Down επιμένει από τις 27 Νοεμβρίου να κινείται σε υψηλότερα επίπεδα από τον Aroon Up εντείνοντας την προσωρινή διστακτικότητα για τη μετέπειτα πορεία του τραπεζικού δείκτη.

Ο τραπεζικός δείκτης έκλεισε τη συνεδρίαση της 14ης Δεκεμβρίου στις 6.133 μονάδες με απώλειες ύψους 0,16%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v