Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Διατηρείται το θετικό momentum

Διατήρηση του θετικού momentum στη Σοφοκλέους αναμένουν οι αναλυτές, προβλέποντας άνοιγμα της αγοράς σε θετικό πεδίο. Το ενδεχόμενο πτωτικής κίνησης παραμένει περιορισμένο, όπως εκτιμούν.

ΑΧΕ: Διατηρείται το θετικό momentum
Διατήρηση του θετικού momentum στη Σοφοκλέους αναμένουν οι αναλυτές, προβλέποντας άνοιγμα της αγοράς σε θετικό πεδίο.

Τι εκτιμάται για σήμερα: Από τον Αύγουστο, η συναλλακτική δραστηριότητα αυξάνεται διαρκώς και αυτό αντανακλά τις εισροές στην ελληνική αγορά και τη θετική επίδραση της πρόσφατης επέκτασης των ωρών συναλλαγών, σύμφωνα με τη Marfin-Egnatia. Το κλίμα στις διεθνείς αγορές παραμένει ισχυρό, αναφέρει η χρηματιστηριακή, που εκτιμά ότι η Σοφοκλέους σήμερα θα ανοίξει σε θετικό πεδίο, ενώ περιορισμένο παραμένει το ενδεχόμενο πτώσης.

Η Piraeus Securities αναμένει διατήρηση του θετικού momentum και σήμερα, ενώ θετικό άνοιγμα της αγοράς προβλέπει η Proton Securities.

Η Eurocorp εκτιμά ότι οι ευρωπαϊκές αγορές θα ανοίξουν σήμερα σε ελαφρώς υψηλότερο επίπεδο, πορεία την οποία αναμένει ότι θα ακολουθήσει και η Σοφοκλέους.

Τι έγινε χθες: Σταθεροποιητικά έκλεισε χθες η Σοφοκλέους, λόγω των κερδοσκοπικών κινήσεων σε ολόκληρο το ταμπλό, αναφέρει η Marfin-Egnatia. Ο τζίρος άγγιξε τα 370 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v