Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Piraeus Sec.: Νέες τιμές για ΓΕΚ, ΤΕΡΝΑ και ΕΛΤΕΧ

Σε ”outperform” αναβαθμίζει τη σύσταση για τη ΓΕΚ και την Ελληνική Τεχνοδομική η Piraeus Securities, με έκθεσή της για τον κατασκευαστικό κλάδο, ενώ διατηρεί τη ”neutral” σύστασή της για την Τέρνα. Για την J&P Άβαξ, η χρηματιστηριακή συνεχίζει να μη δίνει σύσταση, ελλείψει σημαντικών καταλυτών και επιχειρηματικών εξελίξεων.

Piraeus Sec.: Νέες τιμές για ΓΕΚ, ΤΕΡΝΑ και ΕΛΤΕΧ
Σε ”outperform” αναβαθμίζει τη σύσταση για τη ΓΕΚ και την Ελληνική Τεχνοδομική η Piraeus Securities, με έκθεσή της για τον κατασκευαστικό κλάδο, ενώ διατηρεί τη ”neutral” σύστασή της για την Τέρνα.

Παράλληλα αυξάνει στα 8,8 ευρώ, από 6,6 ευρώ προηγουμένως, την τιμή – στόχο για τη μετοχή της ΓΕΚ, ενώ για την ΕΛΤΕΧ θέτει νέα τιμή τα 9,1 ευρώ, από 8,6 ευρώ πριν. Για την ΤΕΡΝΑ η νέα τιμή – στόχος τίθεται στα 11,7 ευρώ.

Για την J&P Άβαξ, η χρηματιστηριακή συνεχίζει να μη δίνει σύσταση, ελλείψει σημαντικών καταλυτών και επιχειρηματικών εξελίξεων.

Η έκθεση με τίτλο ”Significant hidden value in Concessions & energy assets” συντάχθηκε με αφορμή την ανακοίνωση αποτελεσμάτων εννεαμήνου από τις προαναφερθείσες εταιρίες, αποτελέσματα τα οποία δεν ήταν έκπληξη και υποδηλώνουν ένα ”ήπιο” κλείσιμο της φετινής χρήσης, σύμφωνα με τη χρηματιστηριακή.

Η Piraeus Sec. προχωρά σε αναθεώρηση των εκτιμήσεών της για τα αποτελέσματα της ΓΕΚ και της Ελληνικής Τεχνοδομικής για τις χρήσεις 2006 και 2007.

Συγκεκριμένα, για τη ΓΕΚ αυξάνει τις προβλέψεις των κερδών ανά μετοχή κατά 23% και 8% για το 2006 και το 2007 αντίστοιχα. Για την Ελληνική Τεχνοδομική, διατηρεί αμετάβλητες τις εκτιμήσεις για το 2006, ενώ τις αυξάνει κατά 5% για το 2007.

Αναφορικά με την ΤΕΡΝΑ η Piraeus δεν μεταβάλλει ουσιαστικά τις προβλέψεις για τα EPS του 2006 και χαρακτηρίζει ισχυρά τα αποτελέσματα γ΄ τριμήνου κυρίως λόγω των βελτιωμένων λειτουργικών περιθωρίων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v