Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

TOUSA:Τιμή-στόχο τα 9 δολ. θέτει η Deutsche Bank

Τιμή–στόχο τα 9 δολάρια και σύσταση ”hold” θέτει για τη μετοχή της Technical Olympic USA η Deutsche Bank σε έκθεση (10/12) με τίτλο ”Court filings shed lights on Transeastern Situation”. Σημειώνεται ότι η Deutsche Bank έχει καταθέσει αγωγή εναντίον της TOUSA αιτούμενη την αποπληρωμή από την εταιρία των χρεωστικών υποχρεώσεων της κοινοπραξίας με την Transeastern.

TOUSA:Τιμή-στόχο τα 9 δολ. θέτει η Deutsche Bank
Τιμή–στόχο τα 9 δολάρια και σύσταση ”hold” θέτει για τη μετοχή της Technical Olympic USA η Deutsche Bank σε έκθεση (10/12) με τίτλο ”Court filings shed lights on Transeastern Situation”.

Ο διεθνής οίκος διατηρεί την άποψη ότι η TOUSA θα έχει πρόσθετη επιβάρυνση ύψους 200 εκατ. δολαρίων από τη συμμετοχή της στην κοινοπραξία Transeastern.

Σημειώνεται ότι η Deutsche Bank έχει καταθέσει αγωγή εναντίον της TOUSA αιτούμενη την αποπληρωμή από την εταιρία των χρεωστικών υποχρεώσεων της κοινοπραξίας με την Transeastern.

Συγκεκριμένα, ως εκπρόσωπος των δανειστών της Transeastern έχει ζητήσει μέσω επιστολών την καταβολή 675 εκατ. δολ. τα οποία είχε δανειστεί η κοινοπραξία.

H μετοχή της TOUSA διαμορφώθηκε στα 9,85 δολάρια στις 10 Δεκεμβρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v