Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

P&K: Πιθανή η ενίσχυση ενδιαφέροντος για το Χ.Α.

Ενισχυμένο αγοραστικό ενδιαφέρον μπορεί να παρουσιαστεί στη Σοφοκλέους εκτιμά η P&K στο εβδομαδιαίο της report (13/12) με τίτλο ”Appealing market”. Στις κορυφαίες επιλογές της χρηματιστηριακής περιλαμβάνεται ο ΟΤΕ, η Eurobak, η Intralot, η ΕΛΤΕΧ αλλά και η Folli Follie που αντικατέστησε τη μετοχή της 3Ε.

P&K: Πιθανή η ενίσχυση ενδιαφέροντος για το Χ.Α.
Ενισχυμένο αγοραστικό ενδιαφέρον μπορεί να παρουσιαστεί στη Σοφοκλέους εκτιμά η P&K στο εβδομαδιαίο της report (13/12) με τίτλο ”Appealing market”.

Η χρηματιστηριακή αποδίδει την ενδεχόμενη ενίσχυση του ενδιαφέροντος στην ελκυστικότητα της εγχώριας αγοράς με τα ισχυρά επενδυτικά θέματα (themes) για το 2007 και στις εκτιμήσεις για διπλάσια αύξηση των ΕPS συγκριτικά με την Ευρώπη.

Στις κορυφαίες επιλογές της χρηματιστηριακής περιλαμβάνεται ο ΟΤΕ, η Eurobak, η Intralot, η ΕΛΤΕΧ αλλά και η Folli Follie που αντικατέστησε τη μετοχή της 3Ε.

Αναφορικά με τις εξελίξεις των τελευταίων εβδομάδων η χρηματιστηριακή ξεχωρίζει το θέμα της Intralot με την ”εμπλοκή” στο τουρκικό στοίχημα αλλά και την τροπολογία για τη μείωση του ποσοστού του Δημοσίου κάτω από το 33% στον ΟΤΕ και τις αλλαγές στον Γενικό Κανονισμό Προσωπικού του Οργανισμού.

Σε ό,τι αφορά τις αναθεωρήσεις τιμών η χρηματιστηριακή αύξησε την τιμή – στόχο για τον ΟΤΕ στα 25 ευρώ, ενώ αντίθετα μείωσε την τιμή για το Τ.Τ. στα 20 ευρώ.

Εξάλλου ενίσχυσε στα 4 ευρώ την τιμή για την Attica Group, ενώ αναπροσάρμοσε χαμηλότερα τον πήχη για την ΕΛΤΕΧ, στα 9,5 ευρώ.

Παράλληλα ενίσχυσε στα 16 ευρώ την τιμή – στόχο για τη Vivartia αύξησε στα 9,1 ευρώ την τιμή για τη ΓΕΚ, ενώ αναβάθμισε σε ”overweight” τη σύσταση για την ΤΕΡΝΑ. Ακόμα η χρηματιστηριακή ενίσχυσε στα 21 ευρώ την τιμή – στόχο για τον ΟΛΠ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v