Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Fortius: ”Κλειδί” οι 4.250 μονάδες για το Γ.Δ.

Η παραμονή του Γ.Δ. πάνω από την περιοχή των 4.250 μονάδων με ταυτόχρονη αύξηση του τζίρου των συναλλαγών θα τον ωθήσει στις επόμενες ημέρες προς τη σημαντική ζώνη αντίστασης των 4.317-4.334 μονάδων, επισημαίνει η Fortius Finance σε τεχνική ανάλυση με ημερομηνία 13 Δεκεμβρίου.

Fortius: ”Κλειδί” οι 4.250 μονάδες για το Γ.Δ.
Η παραμονή του Γενικού Δείκτη πάνω από την περιοχή των 4.250 μονάδων με ταυτόχρονη αύξηση του τζίρου των συναλλαγών θα τον ωθήσει στις επόμενες ημέρες προς τη σημαντική ζώνη αντίστασης των 4.317-4.334 μονάδων, επισημαίνει η Fortius Finance σε τεχνική ανάλυση με ημερομηνία 13 Δεκεμβρίου.

Αντιθέτως η επιστροφή του στο προηγούμενο εύρος ταλάντωσης θα επιφέρει μια νέα ταλαιπωρία, αναφέρει η Fortius.

Ειδικότερα η χρηματιστηριακή τονίζει πως ο Γ.Δ. διατηρήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη συνεδρίαση πάνω από την περιοχή των 4.250 μονάδων διαφεύγοντας ουσιαστικά από το βραχυχρόνιο consolidation που είχε σημειωθεί από το τέλος του περασμένου μήνα μεταξύ των 4.200 και 4.250 μονάδων.

Θετική παραμένει η μεσοπρόθεσμη τάση, ενώ η λήξη των ΣΜΕ την προσεχή Παρασκευή πιθανότατα να ξεδιαλύνει περαιτέρω την κατάσταση που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες κυρίως στις τραπεζικές μετοχές, επισημαίνει η Fortius.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v