Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κύπρου: Στο τραπεζικό ”top-10” της UBS

Στη λίστα των δέκα προτιμώμενων παγκόσμιων τραπεζών της UBS για το 2007 βρίσκεται η Τράπεζα Κύπρου, σύμφωνα με έκθεση του διεθνούς οίκου για τις παγκόσμιες τράπεζες.

Κύπρου: Στο τραπεζικό ”top-10” της UBS
Στη λίστα των δέκα προτιμώμενων τραπεζών παγκοσμίως της UBS για το 2007 βρίσκεται η Τράπεζα Κύπρου, σύμφωνα με έκθεση του διεθνούς οίκου για τις τράπεζες, που δημοσιεύθηκε στις 6/12.

Για την Τράπεζα Κύπρου, που βρίσκεται στην 8η θέση της λίστας, δίνεται σύσταση ”buy 1”, με Ρ/Ε 13,7 φορές τα εκτιμώμενα κέρδη του 2007 και 10,3 φορές τα εκτιμώμενα κέρδη του 2008.

Στη λίστα της UBS βρίσκονται επίσης οι Goldman Sachs, BNP Paribas, Barclays, UniCredit, Sumitomo Mitsui Financial Group, Commerzbank, Macquarie Bank, Sberbank και Unibanco.

Μεταξύ άλλων, στην έκθεσή της η UBS αναφέρει ότι προτιμά τις ευρωπαϊκές τράπεζες έναντι των αμερικανικών, ενώ εκφράζει συγκρατημένη αισιοδοξία για τις ιαπωνικές. Παράλληλα, σημειώνει ότι εξακολουθεί να είναι επιλεκτικά αισιόδοξη για τις αναδυόμενες αγορές, θεωρώντας όμως ότι οι αποτιμήσεις είναι πλήρεις στην Αυστραλία και τον Καναδά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v