Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Credit Suisse υποβαθμίζει την Comstar, λόγω HOL

Σε ”neutral”, από ”outperform” προηγουμένως, υποβαθμίζει τη ρωσική Comstar η Credit Suisse στο πρωινό report της, αναθεωρώντας τις προβλέψεις της ώστε να περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, τη χαμηλή εκτιμώμενη κερδοφορία της εξαγορασθείσας Hellas on Line.

Η Credit Suisse υποβαθμίζει την Comstar, λόγω HOL
Σε ”neutral”, από ”outperform” προηγουμένως, υποβαθμίζει τη ρωσική Comstar η Credit Suisse στο πρωινό report της, αναθεωρώντας τις προβλέψεις της ώστε να περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, τη χαμηλή εκτιμώμενη κερδοφορία της εξαγορασθείσας Hellas on Line. Ο διεθνής οίκος, πάντως, διατηρεί την τιμή-στόχο της Comstar στα 7,40 δολάρια ανά μετοχή.

Αναλυτικότερα, η Credit Suisse αναθεωρεί τις προβλέψεις της προκειμένου να περιλαμβάνουν τις πρόσφατα εγκριθείσες εγχώριες χρεώσεις για τις δραστηριότητες της Comstar, τις επιπτώσεις από τον κανονισμό για τα τέλη διασύνδεσης καθώς και την εξαγορά της Hellas on Line.

Ως αποτέλεσμα, μειώνει τις προβλέψεις της για τα έσοδα της ρωσικής εταιρίας κατά 1,1% για το 2006 και τις αυξάνει κατά 12,1% και κατά 14,1% για το 2007 και το 2008 αντίστοιχα, ενώ το EBITDA μειώνεται κατά 1,8% για το 2006 και αυξάνεται κατά 5,8% και 7,9% για το 2007 και το 2008 αντίστοιχα.

Οι εκτιμήσεις για τις επενδυτικές ταμειακές ροές δεν αλλάζουν σημαντικά, με εξαίρεση την εξαγορά της HOL (η οποία περιλαμβάνεται στις εκτιμήσεις για το 2007).

Σύμφωνα με την Credit Suisse, η μείωση των εκτιμήσεών της αποδίδεται μεταξύ άλλων στο ότι οι προβλέψεις για τα EBITDA από εναλλακτικές δραστηριότητες της Comstar πλήττονται από τις αλλαγές στα τέλη διασύνδεσης και από τη χαμηλή εκτιμώμενη κερδοφορία της HOL.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v