Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ABN AMRO: Νέες τιμές για ΟΤΕ και Cosmote

Νέες υψηλότερες τιμές – στόχους θέτει για τις μετοχές του ΟΤΕ και της Cosmote η ABN Amro σε αντίστοιχες εκθέσεις με ημερομηνία 6 Δεκεμβρίου. Για την Cosmote η νέα τιμή τίθεται στα 26 ευρώ, ενώ για τον ΟΤΕ η τιμή τίθεται στα 26,65 ευρώ.

ABN AMRO: Νέες τιμές για ΟΤΕ και Cosmote
Νέες υψηλότερες τιμές – στόχους θέτει για τις μετοχές του ΟΤΕ και της Cosmote η ABN Amro σε αντίστοιχες εκθέσεις με ημερομηνία 6 Δεκεμβρίου.

Για τον ΟΤΕ θέτει νέα τιμή – στόχο τα 26,65 ευρώ, από 23 ευρώ πριν διατηρώντας τη σύσταση ”buy”.

O OTE παραμένει ένας από τους πιο ελκυστικούς ευρωπαϊκούς τηλεπικοινωνιακούς ”παίκτες” επισημαίνει η ΑΒΝ Αmro, προβλέποντας ότι ο Οργανισμός θα προχωρήσει στην πλήρη εξαγορά της Cosmote στα τέλη του 2007 ή στις αρχές του 2008.

Αναφορικά με τα αποτελέσματα γ΄τριμήνου επισημαίνει την ισχυρή πορεία του κομματιού της σταθερής τηλεφωνίας, αναφέρει ωστόσο ότι εντυπωσιάστηκε από την πορεία των περιθωρίων.

Για την Cosmote η νέα τιμή τίθεται στα 26 ευρώ, από 23,5 ευρώ προηγουμένως και επαναδιατυπώνεται η σύσταση ”buy”.

Ο διεθνής οίκος στην έκθεση με τίτλο ”Still a rare gem” αναβαθμίζει τις εκτιμήσεις του για την εταιρία λόγω των υψηλότερων του αναμενομένου αποτελέσματων γ΄ τριμήνου αλλά και της συμβολής του Γερμανού στα μεγέθη της Cosmote.

Η ABN Amro προβλέπει ότι τα EBITDA 2007-09 της Cosmote θα σημειώσουν μέση ετήσια αύξηση 13,5%, ενώ τα καθαρά κέρδη θα ανέλθουν στα 367 εκατ. ευρώ το 2006 και στα 417,5 εκατ. ευρώ το 2007.

H μετοχή του ΟΤΕ ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 6ης Δεκεμβρίου στα 22,06 ευρώ και της Cosmote στα 21,34 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v