Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αλουμίνιο: Στα 20,7 ευρώ μειώνει την τιμή η HSBC

Στα 20,7 ευρώ περικόπτει την τιμή–στόχο για τη μετοχή του Αλουμινίου της Ελλάδος η HSBC σε έκθεσή της (6/12), υποβαθμίζοντας τη σύσταση σε ”neutral”. Η HSBC αναφέρει ότι η εισηγμένη ευνοείται από τις υψηλές τιμές του αλουμινίου, αλλά δηλώνει επιφυλακτική μακροχρόνια λόγω της αβεβαιότητας σχετικά με τις μειώσεις συγκεκριμένων δαπανών.

Αλουμίνιο: Στα 20,7 ευρώ μειώνει την τιμή η HSBC
Στα 20,7 ευρώ, από 21,8 ευρώ πριν, περικόπτει την τιμή–στόχο για τη μετοχή του Αλουμινίου της Ελλάδος η HSBC σε έκθεσή της (6/12), υποβαθμίζοντας τη σύσταση σε ”neutral” από ”overweight”.

Η HSBC αναφέρει ότι η εισηγμένη ευνοείται από τις υψηλές τιμές του αλουμινίου, αλλά δηλώνει επιφυλακτική μακροχρόνια λόγω της αβεβαιότητας σχετικά με τις μειώσεις συγκεκριμένων δαπανών.

Η χρηματιστηριακή υποβαθμίζει κατά 17% τις εκτιμήσεις για τα EPS 2006 λόγω των προβλέψεων για ισχυρό ευρώ και υψηλά κόστη παραγωγής. Αντίθετα, εμφανίζεται πιο αισιόδοξη για την περίοδο 2007-08 καθώς αναβαθμίζει τις προβλέψεις για τα ΕPS λόγω των εκτιμήσεων για τις ισχυρές τιμές του αλουμινίου.

Ειδικότερα τα EPS προβλέπονται στο 1,53 ευρώ το τρέχον έτος, στα 2,08 ευρώ το 2007 και στα 2,02 ευρώ το 2008.

Η μετοχή του Αλουμινίου ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 5ης Δεκεμβρίου στα 17,98 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v