Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αλλαγές στους δείκτες του ΧΑ από 8/12

Αλλαγές στους Δείκτες FTSE/Χ.Α., ανακοινώθηκαν από το Χρηματιστήριο Αθηνών. Ειδικότερα, στον FTSE 20 η Marfin Financial Group, αντικαθιστά την Γερμανός. Στον Mid Cap 40 η FORTHnet αντικαθιστά την MFG, ενώ στους Δείκτες FTSE International, 140 και Εμπορίου η Γερμανός δεν αντικαθιστάται από καμμία μετοχή.

Αλλαγές στους δείκτες του ΧΑ από 8/12
Αλλαγές στους Δείκτες FTSE/Χ.Α. από την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, ανακοίνωσε το Χρηματιστήριο Αθηνών.

Ειδικότερα, στον FTSE 20 η Marfin Financial Group, αντικαθιστά την Γερμανός. Στον Mid Cap 40 η FORTHnet αντικαθιστά την MFG, ενώ στους Δείκτες FTSE International, 140 και Εμπορίου η Γερμανός δεν αντικαθιστάται από καμμία μετοχή.

Πιο συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες αλλαγές στην σύνθεση των Δεικτών FTSE/Χ.Α.:

FTSE/X.A. 20

Οι μετοχές της εταιρίας ”Γερμανός” αφαιρούνται από την σύνθεση του Δείκτη και αντικαθίστανται από τις μετοχές της εταιρείας ”Marfin Financial Group” με στάθμιση 75%.

FTSE/X.A. Mid Cap 40

Οι μετοχές της εταιρίας ”Marfin Financial Group” αφαιρούνται από την σύνθεση του Δείκτη και αντικαθίστανται από τις μετοχές της εταιρίας ”FORTHnet” με στάθμιση 30%.

Στους Δείκτες FTSE International, FTSE/X.A. 140 και FTSE/X.A. Εμπόριο, οι μετοχές της εταιρίας Γερμανός αφαιρούνται χωρίς την αντικατάσταση τους από μετοχές άλλης εταιρίας.

Οι αλλαγές θα πραγματοποιηθούν πριν την έναρξη των συναλλαγών της συνεδρίασης της Παρασκευής 08 Δεκεμβρίου 2006.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v