Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

P&K: Υψηλότερες τιμές για ΓΕΚ και ΤΕΡΝΑ

Nέες υψηλότερες τιμές–στόχους θέτει για τις μετοχές της ΓΕΚ και της ΤΕΡΝΑ η P&K σε έκθεση με ημερομηνία 5 Δεκεμβρίου. Για τη ΓΕΚ αυξάνει στα 9,1 ευρώ, από 8,5 ευρώ πριν, την τιμή–στόχο διατηρώντας παράλληλα τη σύσταση ”overweight”. Για την ΤΕΡΝΑ η νέα τιμή τίθεται στα 14 ευρώ, από 12 ευρώ πριν.

P&K: Υψηλότερες τιμές για ΓΕΚ και ΤΕΡΝΑ
Nέες υψηλότερες τιμές–στόχους θέτει για τις μετοχές της ΓΕΚ και της ΤΕΡΝΑ η P&K σε έκθεση (5/12) με τίτλο ”Higher value from renewable energy”.

Για την ΤΕΡΝΑ η νέα τιμή τίθεται στα 14 ευρώ, από 12 ευρώ πριν, ενώ αναβαθμίζεται σε ”overweight” η σύσταση για τη μετοχή.

Η χρηματιστηριακή χαρακτηρίζει την ΤΕΡΝΑ υποτιμημένη τονίζοντας ότι πέρα από τις δραστηριότητες στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας διαθέτει ανεκτέλεστο υπόλοιπο που αναμένεται να προσεγγίσει το 1 δισ. ευρώ έως το τέλος του 2006.

Για τη ΓΕΚ αυξάνει στα 9,1 ευρώ, από 8,5 ευρώ πριν, την τιμή–στόχο διατηρώντας παράλληλα τη σύσταση ”overweight”. Αναφορικά με τη ΓΕΚ επισημαίνει ότι η αύξηση της τιμής–στόχου για την ΤΕΡΝΑ οδηγεί σε ενίσχυση της τιμής και για τη μητρική εταιρία.

Η μετοχή της ΓΕΚ ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 4ης Δεκεμβρίου στα 7,24 ευρώ, ενώ της ΤΕΡΝΑ στα 10,52 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v