Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Νέα τιμή από Deutsche Bank - Proton

Στα 27 από τα 27,5 ευρώ υποβαθμίζει την τιμή-στόχο για τη μετοχή του ΟΠΑΠ η Deutsche Bank (”hold”), ενώ η Proton Securities αναθεωρεί ανοδικά την τιμή στα 27 ευρώ από τα 26 (”neutral”).

ΟΠΑΠ: Νέα τιμή από Deutsche Bank - Proton
Στα 27 από τα 27,5 ευρώ υποβαθμίζει την τιμή-στόχο για τη μετοχή του ΟΠΑΠ η Deutsche Bank σε έκθεσή της με ημερομηνία 1η Δεκεμβρίου, διατηρώντας τη σύσταση ”hold”.

Αν και η επίδοση του γ΄ τριμήνου χαρακτηρίζεται θετική από τον οίκο, επισημαίνεται πως η υποβάθμιση προέκυψε ”μετά τις πρόσφατες εξελίξεις” και κυρίως την εξάμηνη επέκταση της συμφωνίας με την Intralot για παροχή τεχνογνωσίας προκειμένου να αναληφθεί η διαχείριση του ”Πάμε Στοίχημα”.

Παράλληλα, η Proton Securities αναβαθμίζει στα 27 από 26 ευρώ την τιμή-στόχο για τη μετοχή του Οργανισμού, διατηρώντας τη σύσταση ”neutral”.

Η Proton Securities χαρακτηρίζει κρίσιμη χρονιά το 2007 για το ”Πάμε Στοίχημα”, εκτιμώντας την ίδια στιγμή ότι η πρόσθεση νέων παιχνιδιών θα στηρίξει τα έσοδα του ΟΠΑΠ.

Σε επίπεδο κερδοφορίας, η Proton Securities ”βλέπει” βελτίωση το επόμενο έτος, σε μικρότερο όμως βαθμό του αναμενόμενου. Έτσι, η χρηματιστηριακή μειώνει τις προβλέψεις της για τα καθαρά έσοδα του 2007 κατά 7,5%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v