Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Vivartia: Νέα τιμή στα 16 ευρώ από Π&Κ

Στα 16 από 15 ευρώ αναβαθμίζει την τιμή-στόχο για τη μετοχή της Vivartia η Π&Κ σε έκθεσή της με ημερομηνία 4 Δεκεμβρίου, ενώ διατηρεί σύσταση ”overweight”. ”Ευθυγραμμισμένα” με τις προβλέψεις βλέπει τα αποτελέσματα εννεαμήνου και βάσει αυτών οδηγείται σε αναπροσαρμογή των προβλέψεών της.

Vivartia: Νέα τιμή στα 16 ευρώ από Π&Κ
Στα 16 από 15 ευρώ αναβαθμίζει την τιμή-στόχο για τη μετοχή της Vivartia η Π&Κ σε έκθεσή της με ημερομηνία 4 Δεκεμβρίου, ενώ διατηρεί σύσταση ”overweight”.

Η χρηματιστηριακή επισημαίνει ότι τα αποτελέσματα εννεαμήνου της Vivartia ευθυγραμμίστηκαν με τις εκτιμήσεις, ενώ τα καθαρά κέρδη ξεπέρασαν τις προβλέψεις λόγω υψηλότερων του αναμενομένου χρηματοοικονομικών εσόδων.

Με βάση τα αποτελέσματα εννεαμήνου, η χρηματιστηριακή προχωρά σε αναπροσαρμογή των προβλέψεών της για τη χρήση του 2006. Ειδικότερα, εκτιμά ότι οι πωλήσεις της εταιρίας θα διαμορφωθούν στα 950 εκατ. ευρώ, με αύξηση 7,8% σε ετήσια βάση και 1,5% σε σχέση με την προηγούμενη πρόβλεψη.

Περιορίζει τις εκτιμήσεις της για τα περιθώρια EBITDA στο 15% από 15,4% ενώ εκτιμά ότι τα κέρδη ανά μετοχή της Vivartia θα διαμορφωθούν στο 0,64 ευρώ, αυξημένα κατά 18,7% σε σχέση με την προηγούμενη πρόβλεψη.

Ως εκ τούτου, αναβαθμίζει την τιμή-στόχο στα 16 από 15 ευρώ, με νέο χρονικό ορίζοντα τα τέλη του 2007, διατηρώντας τη σύσταση ”overweight”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v