Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΧΑΕ: Στα 13,5 ευρώ μειώνει την τιμή η Eurocorp

Σε μείωση της τιμής στόχου για την ΕΧΑΕ στα 13,5 ευρώ ανά μετοχή, από 14 ευρώ προηγουμένως, προχώρα με έκθεσή της στις 4/12 η Eurocorp, διατηρώντας παράλληλα τη σύσταση ”hold”. Η Eurocorp μειώνει παράλληλα κατά 5 εκατ. ευρώ τις προβλέψεις της για τις πωλήσεις της ΕΧΑΕ στη χρήση του 2007.

ΕΧΑΕ: Στα 13,5 ευρώ μειώνει την τιμή η Eurocorp
Σε μείωση της τιμής στόχου για την ΕΧΑΕ στα 13,5 ευρώ ανά μετοχή, από 14 ευρώ προηγουμένως, προχώρα με έκθεσή της στις 4/12 η Eurocorp, διατηρώντας παράλληλα τη σύσταση ”hold”.

Η χρηματιστηριακή προχώρησε στην αλλαγή της τιμής-στόχου λόγω της ανακοίνωσης της απόφασης της ΕΧΑΕ για μείωση των προμηθειών και στην νέα πολιτική τιμολόγησης, η οποία, όπως εκτιμά η Eurocorp θα οδηγήσει σε μείωση κατά 5 εκατ. ευρώ των εκτιμήσεών της για τις πωλήσεις της χρήσης 2007, έναντι της προηγούμενης πρόβλεψης για πωλήσεις ύψους 106,5 εκατ. ευρώ.

Η Eurocorp αναμένει επίσης ότι ο μέσος όγκος των ημερήσιων συναλλαγών θα ενισχυθεί κατά 2,9% στα 350 εκατ. ευρώ. Η χρηματιστηριακή σημειώνει ότι δεν έχει συμπεριλάβει στις νέες εκτιμήσεις της οποιαδήποτε επίπτωση από την απελευθέρωση των κανονισμών short selling.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v