Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

OTE: Νέα τιμή στα 23,7 ευρώ από Marfin-Egnatia

Στα 23,7 ευρώ ενισχύουν την τιμή στόχο για τη μετοχή του ΟΤΕ οι Marfin-Egnatia, σε έκθεσή τους μετά τα αποτελέσματα εννεαμήνου του οργανισμού, ενώ διατηρούν σύσταση ”accumulate”.

OTE: Νέα τιμή στα 23,7 ευρώ από Marfin-Egnatia
Στα 23,7 ευρώ ενισχύουν την τιμή στόχο για τη μετοχή του ΟΤΕ οι Marfin-Egnatia, σε έκθεσή τους με σημερινή (1/12) ημερομηνία μετά τα αποτελέσματα εννεαμήνου του οργανισμού, ενώ διατηρούν σύσταση ”accumulate”.

Οι χρηματιστηριακές αναφέρουν ότι τα αποτελέσματα εννεαμήνου του οργανισμού ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις κυρίως λόγω των καλύτερων του αναμενόμενου αποτελεσμάτων από τον κλάδο της εγχώριας σταθερής τηλεφωνίας και της καλύτερης του αναμενόμενου ανάκαμψης στην RomTelecom.

Προχωρούν σε αναβαθμίσεις των εκτιμήσεών τους για να συμπεριλάβουν τις αναβαθμίσεις των εκτιμήσεων για Cosmote αλλά και την καλύτερη απόδοση της εγχώριας σταθερής τηλεφωνίας.

Η νέα τιμή στόχος είναι υψηλότερη κατά 16%, στα 23,7 ευρώ ενώ οι Marfin-Egnatia επισημαίνουν ότι συνεχίζουν να θεωρούν την Cosmote μια από τις καλύτερες επενδυτικές περιπτώσεις στο ελληνικό χρηματιστήριο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v