Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μαΐλλης: Διατηρεί ”equalweight” η Π&Κ

Στα 2,8 ευρώ διατηρεί την τιμή στόχο για τη μετοχή του Μαΐλλη η Π&Κ Χρηματιστηριακή, σε έκθεσή της με τίτλο ”Δεν υπάρχουν ενδείξεις ανάκαμψης ακόμη”, όπου σχολιάζει τα αδύναμα αποτελέσματα εννεαμήνου της εταιρίας και διατηρεί σύσταση ”equalweight”.

Μαΐλλης: Διατηρεί ”equalweight” η Π&Κ
Στα 2,8 ευρώ διατηρεί την τιμή στόχο για τη μετοχή του Μαΐλλη η Π&Κ Χρηματιστηριακή, σε έκθεσή της με τίτλο ”Δεν υπάρχουν απτές ενδείξεις ανάκαμψης ακόμη”, όπου σχολιάζει τα αδύναμα αποτελέσματα εννεαμήνου της εταιρίας και διατηρεί σύσταση ”equalweight”.

Η χρηματιστηριακή αναφέρει ότι η Μαΐλλης ανακοίνωσε ισχνά αποτελέσματα για μια ακόμη φορά, με την κερδοφορία της να περιορίζεται κυρίως λόγω των πιέσεων στα περιθώρια του κλάδου μετάλλων scrap και του υψηλού κόστους αναδιάρθρωσης στις θυγατρικές της στην Ευρώπη.

Η Π&Κ αναπροσαρμόζει χαμηλότερα τις προβλέψεις της για τα αποτελέσματα της χρήσης του 2006 ώστε να περιλαμβάνουν τις τάσεις του γ’ τριμήνου, ενώ περιμένει καλύτερη οικονομική απόδοση το 2007.

Διατηρεί τη σύσταση ”equalweight” και την τιμή στόχο των 2,8 ευρώ για τη μετοχή, αν και μετακυλύει το χρονικό ορίζοντα στα τέλη του 2007.

Η μετοχή του Μαΐλλη έκλεισε εχθές, Πέμπτη, στα 2,67 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v