Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Vivartia: Υψηλότερη τιμή από την Μorgan Stanley

Στα 16 ευρώ, από 13 ευρώ προηγουμένως, αυξάνει την τιμή – στόχο για τη μετοχή της Vivartia η Μorgan Stanley σε αναλυσή της (01/12) διατηρώντας παράλληλα τη σύσταση ”overweight”. Ακόμα και με την τιμή – στόχο των 16 ευρώ ο εκτιμώμενος δείκτης PEG 2006 της Vivartia διαμορφώνεται στο 0,8 έναντι μέσου όρου 1,7 των ανταγωνιστριών εταιριών, επισημαίνει ο διεθνής οίκος.

Vivartia: Υψηλότερη τιμή από την Μorgan Stanley
Στα 16 ευρώ, από 13 ευρώ προηγουμένως, αυξάνει την τιμή – στόχο για τη μετοχή της Vivartia η Μorgan Stanley σε αναλυσή της (01/12) διατηρώντας παράλληλα τη σύσταση ”overweight”.

H νέα τιμή – στόχος συνεπάγεται περιθώριο ανόδου 15%, ενώ η μετοχή της εισηγμένης ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 30ης Νοεμβρίου στα 13,86 ευρώ.

Ακόμα και με την τιμή – στόχο των 16 ευρώ ο εκτιμώμενος δείκτης PEG 2006 της Vivartia διαμορφώνεται στο 0,8 έναντι μέσου όρου 1,7 των ανταγωνιστριών εταιριών, επισημαίνει ο διεθνής οίκος.

Παράλληλα η Morgan Stanley αναφέρει ένα πιο αισιόδοξο σενάριο (bull case), βάσει του οποίου η τιμή – στόχος για τη μετοχή μπορεί να ”αναρριχηθεί” στα 20,5 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v