Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Νέες τιμές από Eurobank Sec και Piraeus Sec

Σε οριακή αύξηση της τιμής – στόχου στα 29,4 ευρώ, από 28,6 ευρώ πριν, προχωρά η Piraeus Sec. σε ανάλυσή της (01/12), διατηρώντας παράλληλα τη σύσταση ”neutral”. H χρηματιστηριακή επισημαίνει ότι τα αποτελέσματα εννεαμήνου του οργανισμού δεν έκρυβαν εκπλήξεις. Τιμή – στόχο τα 28,6 ευρώ θέτει για τη μετοχή του ΟΠΑΠ η Eurobank Sec.

ΟΠΑΠ: Νέες τιμές από Eurobank Sec και Piraeus Sec
Τιμή – στόχο τα 28,6 ευρώ θέτει για τη μετοχή του ΟΠΑΠ η Eurobank Sec. σε ανάλυσή της (01/12), διατηρώντας παράλληλα τη σύσταση ”market perform”.

Θεωρούμε ότι η αναμενόμενη ανακοίνωση του 5ετούς business plan στις αρχές του 2007 θα διατηρήσει τη μετοχή του ΟΠΑΠ στο προσκήνιο μεσομακροπρόθεσμα, επισημαίνουν οι αναλυτές της χρηματιστηριακής.

Παράλληλα προβλέπουν ότι η μέση ετήσια αύξηση των EPS θα ”τρέξει” με μέσο ετήσιο ρυθμό 10,2% την περίοδο 2006-08.

Εξάλλου σε οριακή αύξηση της τιμής – στόχου στα 29,4 ευρώ, από 28,6 ευρώ πριν, προχωρά η Piraeus Sec. σε ανάλυσή της (01/12) με τίτλο ”2007 should be full of suspence”, διατηρώντας παράλληλα τη σύσταση ”neutral”.

H χρηματιστηριακή επισημαίνει ότι τα αποτελέσματα εννεαμήνου του οργανισμού δεν έκρυβαν εκπλήξεις και τονίζει ότι το 2007 ο ΟΠΑΠ θα κληθεί να αποδείξει εάν είναι ικανός να διαχειριστεί αυτόνομα το risk management των παιχινιδίων.

Τα καθαρά κέρδη του ΟΠΑΠ εκτιμώνται στα 481 εκατ. ευρώ το 2006 και στα 560,9 εκατ. ευρώ το 2007.

Από την πλευρά της η P&K διατηρεί την τιμή – στόχο των 32 ευρώ και τη σύσταση ”overweight” τονίζοντας, μεταξύ άλλων, την ισχυρή δυναμική του Πάμε Στοίχημα αλλά και την καθυστέρηση της έναρξης του Bingo Lotto.

H χρηματιστηριακή συνεχίζει να βλέπει θετική δυναμική για το Στοίχημα και το Kino, αναφέροντας παράλληλα ότι βελτιώνεται το προφίλ ρίσκου του Οργανισμού.

Η μετοχή του ΟΠΑΠ ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 30ής Νοεμβρίου στα 28,4 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v