Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανάκαμψη προβλέπουν για σήμερα οι ΑΧΕ

Ανάκαμψη της Σοφοκλέους αναμένουν για σήμερα οι αναλυτές, σύμφωνα με τους οποίους μια περαιτέρω πτώση δεν είναι δικαιολογημένη, δεδομένης της πορείας των διεθνών αγορών.

Ανάκαμψη προβλέπουν για σήμερα οι ΑΧΕ
Τι εκτιμάται για σήμερα: Συσσώρευση της αγοράς γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών αναμένει για σήμερα η Marfin-Εγνατία, με μια καλύτερη εικόνα από την Εθνική Τράπεζα. Σύμφωνα με την χρηματιστηριακή, μια περαιτέρω πτώση δεν είναι πλήρως δικαιολογημένη, δεδομένης της πορείας των διεθνών αγορών.

Υψηλότερα, εκτιμά η Proton Securities, ότι θα ανοίξουν σήμερα οι αγορές, με τους αμερικανούς επενδυτές να στρέφουν την προσοχή τους στην ανακοίνωση στοιχείων για την αμερικανική μεταποίηση. Ανάκαμψη αναμένει η χρηματιστηριακή και για την εγχώρια αγορά.

Στο ίδιο ”μήκος κύματος” και οι εκτιμήσεις της Piraeus Securities, που επίσης προβλέπει ανάκαμψη της Σοφοκλέους σήμερα.

Τι έγινε χθες: Πτώση της τάξης του 0,25% κατέγραψε χθες ο Γενικός Δείκτης, λόγω ισχυρών ρευστοποιήσεων στις μεγάλες τράπεζες, καθώς τα αποτελέσματα εννεαμήνου της Εθνικής δημιούργησαν ανησυχίες για περαιτέρω πιέσεις στα περιθώρια κερδοφορίας, σύμφωνα με την Marfin-Εγνατία. Ο τζίρος άγγιξε τα 732 εκατ. ευρώ, με το placement της Πειραιώς να αντιπροσωπεύει το ένα τρίτο του συνολικού όγκου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v