Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Π&K: Καθησυχαστικά αποτελέσματα

Θετική έκπληξη για την αγορά αποτέλεσαν τα αποτελέσματα του ΟΤΕ, αναφέρει η P&K στην εβδομαδιαία στρατηγική της, όπου επισημαίνει ότι από τα αποτελέσματα της προηγούμενης εβδομάδας, μόνο αυτά της Jumbo μπορούν να συμπεριληφθούν στη λίστα με τις θετικές εκπλήξεις. Ωστόσο, όπως αναφέρει, τα 9μηνα των εταιριών δεν είχαν θετικές εκπλήξεις αλλά είναι καθησυχαστικά.

Π&K: Καθησυχαστικά αποτελέσματα
Θετική έκπληξη για την αγορά αποτέλεσαν τα αποτελέσματα του ΟΤΕ, αναφέρει η P&K στην εβδομαδιαία στρατηγική της, όπου επισημαίνει ότι από τα αποτελέσματα της προηγούμενης εβδομάδας, μόνο αυτά της Jumbo μπορούν να συμπεριληφθούν στη λίστα με τις θετικές εκπλήξεις.

Μέχρι στιγμής, επισημαίνει η χρηματιστηριακή, η περίοδος αποτελεσμάτων δεν είναι εντυπωσιακή, αλλά είναι καθησυχαστική και βελτιώνει τη θετική εικόνα που υπάρχει για τα επόμενα χρόνια.

Όπως αναφέρει η Π&Κ, κατά την προηγούμενη εβδομάδα, η αγορά υποχώρησε λόγω απωλειών στις Εθνική Τράπεζα, Eurobank, ΟΤΕ, ΟΠΑΠ και Τιτάνα, ενώ η μεσαία και χαμηλότερη κεφαλαιοποίηση υπεραπέδωσε με αξιοσημείωτα κέρδη για τις Τεχνική Ολυμπιακή, Vivartia, Forthnet και Υγεία.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, η Π&Κ προχώρησε σε αυξήσεις στις τιμές στόχους των Φουρλή (σε 17 από 15,2 ευρώ), Jumbo (σε 17,5 από 14,2 ευρώ), Σαράντη (σε 9,2 από 8,8 ευρώ), Μυτιληναίο (σε 27,1 από 25,2 ευρώ), ΚΑΕ (σε 15,5 από 14,5 ευρώ) και Folli Follie (σε 34 από 30 ευρώ) ενω μείωσε την τιμή στόχο για τα Ελληνικά Πετρέλαια στα 11,22 ευρώ από 12,1 ευρώ, μετά τις ανακοινώσεις αποτελεσμάτων των εταιριών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v